Košarka
SPORTOVI
Košarka
LeBron predvodi Istok

Određene petorke za NBA All-Star: Četvorica rookieja!

Određene su startne petroke košarkaške NBA All-Star utakmice, koja će se 16. veljače odigrati u New Orleansu. Većih iznenađenja nije bilo, no u početnim će postavama po prvi put u karijeri krenuti čak četvorica igrača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stephen Curry (Golden State) predvodit će Zapadnu konferenciju po prvi put u svojoj karijeri. On je u glasovanju za braniče Zapada dobio najviše glasova (1 047 281), a njemu bi društvo, ukoliko naravno bude spreman za koju minutu igre, trebao praviti Kobe Bryant. Iako je odigrao svega nekoliko utakmica ove sezone nakon oporavka od puknuća Ahilove tetive, Bryant je i dalje omiljeni igrač kod mnogih ljubitelja košarke. Bit će to 16. All-Star nastup za beka Los Angeles Lakersa, a jedini s više nastupa je legendarni Kareem Abdul-Jabbar (19).

Prednju će liniju Zapadne konkurencije od prve minute predstavljati Kevin Durant (Oklahoma City), Blake Griffin (LA Clippers), te po prvi put u svojoj karijeri Kevin Love (Minnesota)!

Istok će predvoditi LeBron James, koji je dobio najviše glasova od svih preostalih košarkaša (1 416 419). Njemu će društvo na početku susreta praviti suigrač iz Miamija Dwyane Wade, krilni igrač New Yorka Carmelo Anthony, te dvojica rookieja u početnoj postavi All-Star susreta – Kyrie Irving (Cleveland) i Paul George (Indiana).

All-Star vikend održat će se po drugi put u svega sedam godina u New Orleansu. Prethodno je ovaj grad u Louisiani bio domaćin vikenda zabave i smijeha 2008. godine.

NBA All-Star utakmica, startne petorke:

Istok

Dwyane Wade, Kyrie Irving, LeBron James, Paul George, Carmelo Anthony.

Zapad

Stephen Curry, Kobe Bryant, Kevin Durant, Kevin Love, Blake Griffin

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider