Košarka
SPORTOVI
Košarka
Bogat božićni program

Objavljen raspored za novu NBA sezonu: Spektakl odmah na startu!

Iz najjače i najatraktivnije košarkaške lige svijeta, NBA lige, objavili su novi raspored za sezonu 2013/14 koja započinje 29. listopada...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aktualni prvaci, košarkaši Miami Heata, u obranu će naslova prvog dana sezone krenuti ogledom protiv Chicago Bullsa vjerojatno ojačanih za povratnika Derricka Rosea, dok će iste večeri u borbi za Los Angeles snage odmjeriti Lakersi i Clippersi, te Indiana i Orlando.

Prvi ogled Brooklyn Netsa pojačanih Paulom Pierceom i Kevinom Garnettom protiv Miamija na rasporedu je 1. studenog, dok će se emotivni povratak bivših zvijezda Celticsa u Boston za susret protiv momčadi kojem su donijele naslov 2008., dogoditi 26. siječnja 2014. godine.

Miami Heat će ugostiti San Antonio Spurse 26. siječnja sljedeće godine u reprizi prošlosezonskog velikog NBA finala, dok je ogled tih momčadi u Texasu na rasporedu 6. ožujka.

Klasično je bogat program u NBA ligi za Božić, pa će tako u pet susreta koji su na rasporedu toga dana snage odmjeriti Brooklyn i Chicago, New York i Oklahoma City, LA Lakersi i Miami, San Antonio i Houston, te Golden State i LA Clippersi.

All-Star utakmica igra se 16. veljače u New Orleansu, a regularni dio sezone završava 16. travnja. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider