Košarka
SPORTOVI
Košarka
Stižu problemi

Nema kvoruma: Smjena na čelu hrvatske košarke?

Tek tri od 11 članova Upravnog odbora HKS-a stiglo je na sjednicu na kojoj se trebalo raspravljati o niz tema.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Samo tri od 11 članova Upravnog odbora Hrvatskog košarkaškog saveza pojavila su se na sjednici koja zbog nedostatka kvoruma nije ni održana. A trebalo je donijeti niz odluka vezanih uz skori početak nove košarkaške sezone pa tako i domaćeg prvenstva.

Kako doznajemo, predsjedniku Ivanu Šukeru moglo bi se dogoditi da ni na idućoj sjednici (pa bila ona čak i telefonska) nema kvoruma što bi značilo da od aktualnog saziva Upravnog odbora nema povjerenje i da je jedini izlaz sazivanje izvanrednog Sabora na kojem bi članstvo glasovalo o povjerenju čelnom čovjeku.

To bi se moglo dogoditi tim više što je dosadašnji glavni sponzor Hrvatska elektroprivreda 'zatvorio pipu' i što je HKS zapao i u nemale financijske probleme jer na naplatu uskoro stižu i troškovi vezani uz organizaciju zagrebačke skupine Eurobasketa koji se kreću u milijunima kuna.

Premda on nije jedan od onih koji je blokadu Šukera pokrenuo, u splitskim košarkaškim ćakulama spominje se da bi, ako dođe do smjene vodstva, kandidat opozicije za novog predsjednika mogao biti sadašnji predsjednik Stručnog savjeta, naš slavni košarkaš Dino Rađa.

Doduše, koliko čujemo, on takav scenarij za sada ne priželjkuje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider