Košarka
SPORTOVI
Košarka
Bogat zabavni program

Nedjelja u Draženovu domu: Najbolje od hrvatske klupske košarke

U nedjelju se u Draženovu domu igra finale Kupa Dražen Petrović u kojem će snage odmjeriti kadeti, juniori i seniori Cibone i Cedevite.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon uspješnog reprezentativnog ljeta uskoro kreće klupska sezona, a na njenom početku očekuje nas finale kupa Dražen Petrović u kojem će se susresti Cibona i Cedevita. Klubovi koji su osvojili najviše bodova u natjecanju svih klupskih selekcija te time ostvarili pravo nastupa u velikom finalu.

Program finala počinje u 16:00 utakmicom kadeta, nakon čega slijede juniori u 18:15, dok je seniorski dvoboj u 20:30. Pobjednik finala je onaj klub koji ostvari veći broj pobjeda u tri utakmice.

Uz košarkaški dio organizatori su pripremili i bogat zabavni program, a biti će uručene i nagrade za košarkaške NAJ osobe u 2013. godini i to u šest kategorija:

- košarkaški gospodarstvenik
- dužnosnik
- trener
- igrač
- novinar
- navijačka skupina godine

U rosterima ekipa naći će se i brojni seniorski, juniorski i kadetski reprezentativci Hrvatske, a na klupi Cedevite debitirati će Jasmin Repeša, čovjek koji je, nadamo se udario temelje jedne bolje hrvatske košarkaške budućnosti.

Pozivaju se svi prijatelji košarke da svojim dolaskom uveličaju feštu u Draženovu čast i pozdrave hrvatske košarkaške reprezentativce te se osobno uvjere u spremnost dva trenutno najbolja hrvatska kluba.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider