Košarka
SPORTOVI
Košarka
Spursi razbili Rocketse

VIDEO Thompson preuzeo 'palicu' od Curryja i zabio 45, Durant odlučio triler

Oklahoma City Thunder je u trileru pobijedila Minnesota Timberwolvese sa 126-123, a Kevin Durant je zabio 27 koševa uz devet skokova i pet asistencija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Durant je pogodio dva ključna koša u zadnjih dvije minute za drugu uzastopnu pobjedu Oklahoma Cityja. Russell Westbrook je ubacio 24 koša uz 15 asistencija i osam skokova, dok je Enes Kanter dodao 23 koša i 10 skokova. Damjan Rudež nije igrao.

Oklahoma City je nadskakala Minnesotu sa 47-31. U redovima Timberwolvesa najlunkovitiji je bio Zach LaVine sa 35 postignutih poena, Andrew Wiggins je dodao 20, a Karl-Anthony Towns 19 uz 13 skokova i pet asistencija. Minnesota je imala šut iz igre od 55,6 posto i upisala je 31 asistenciju, ali je promašila 10 slobodnih bacanja. Thunder je imao prednost od 113-111 kada je Durant pogodio tricu, a onda i šut za 118-113.

Cleveland Cavaliers su uvjerljivo sa 115-93 svladali Phoenix Sunse, a LeBron James je zabio 21 koš koliko i Kevin Love koji je dodao i 11 skokova. Slabi u prvih 24 minute, Cavsi su otvorili drugo poluvrijeme serijom 12-0 pripremivši tako Phoenix za 17. poraz u 19 utakmica. Cleveland je imao prednost i od 28 koševa u zadnjoj četvrtini. 'Rookie' Devin Booker je predvodio Sunse sa 16 koševa, a P.J. Tucker i Markieff Morris su zabili svaki po 13 koševa. Kod Clevelanda je opsim Jamesa učinkovit bio i J.R. Smith koji je ubacio 18 koševa.

Klay Thompson preuzima kada Stephen Curry igra slabiju utakmicu. Tako je bilo i sinoć kada su Golden State Warriorsi sa 127-107 pobijedili Dallas Maverickse, a Thompson je zabio 45 koševa. Curry je pogodio tri trice nakon poluvremena kada je Golden State prevladao slabiju porvu polovicu i utakmicu je završio sa 14 koševa. Za Thompsona je ovo druga utakmica s najmanje 40 koševa ove sezone i šesta u karijeri. Kod Dallasa je najbolji bio Chandler Parsons koji je postigao 23 poena.

San Antonio Spursi su sinoć izbacili svu frustraciju od poraza kojeg su im nanijeli Golden State Warriorsi ovaj tjedan pobijedivši Houston Rocketse sa 130-99. LaMarcus Aldridge je zabio 25 koševa uz deset skokova i Spursi su se oporavili od najtežeg poraza u zadnje tri godine ostavši neporaženi na domaćem terenu. San Antonio je pobijedio u 25 utakmica zaredom kod kuće ove sezone i 34 zaredom od prošle sezone. Najbolji strijelac Houstona bio je James Harden sa 20 koševa, a Dwight Howard je dodao 13.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider