Košarka
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Košarka
12 poena bojana

VIDEO Bogdanović, Hezonja i Rudež redom upisivali poraze

Hrvatski košarkaši upisivali su poraze noćas u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sinoć su Brookyln Nets Bojana Bogdanovića poraženi od Toronta, Minnesota Timberwolves Damjana Rudeža od San Antonio Spursa, a Orlando Magic Marija Hezonje od Los Angeles Lakersa.

Bojan Bogdanović je sinoć odigrao 32 minute za Brooklyn koji je s 99-104 poražen od Toronto Raptorsa. U tom je vremenu hrvatski košarkaš zabio 12 koševa, od čega dvije trice iz dva pokušaja, ugrabio pet skokova i upisao dvije asistencije.

Toronto je slavio iako je na poluvremenu zaostajao 16 koševa, a do pobjede ih je odveo DeMar DeRozan koji je zabio 25 koševa. Pomogao mu je Kyle Lowry sa 23 poena i devet asistencija. Brooklyn je predvodio Brook Lopez koji je zabio 35 koševa, od čega devet slobodnih bacanja iz devet pokušaja.

Raptors su pogodili svega tri šuta iz 15 pokušaja iz igre u drugoj četvrtini, ali su pojačali obranu nakon poluvremena i u na početku zadnje četvrtine pogodili četiri trice u manje od tri minute te zaostatak od dva koša preokrenuli u vodstvo od deset razlike.

San Antonio Spursi su se, nakon jučerašenjeg poraza od Indiana Pacersa, vratili na pobjednički put slavivši sa 116-91 protiv Minnesota Timberwolvesa. LaMarcus Aldridge je zabio 29 koševa uz sedam skokova, Kawhi Leonard je dodao 15 za Spurse koji su u jednom trenutku vodili sa 26 koševa, iako su igrali bez Tima Duncana, Tonyja Parkera, Manua Ginobilija i trenera Grega Popovicha. David West je ubacio 18 koševa za Spurse koji su imali šut iz igre 55.3 posto. Kod Timberwolvesa najbolji je bio Andrew Wiggins sa 23 poena i osam skokova, dok je Karl-Anthony Towns dodao 19 koševa i devet skokova, a Zach LaVine15 koševa. Damjan Rudež je odigrao sedam minuta i u tom vremenu ugrabio dva skoka.

Los Angeles Lakersi su na krilima jučerašnje pobjede nad Golden State Warriorsima upisali još jednu. Sinoć su sa 107-98 pobijedili Orlando Magic Marija Hezonje koji je odigrao 16 minuta, zabio šest koševa i ugrabio jedan skok. Najbolji strijelac Lakersa bio je D'Angelo Russell sa 27 postignutih koševa, Jordan Clarkson je dodao 24 koša i Los Angeles je upisao prvi put dvije pobjede zaredom od 3. siječnja te 14. pobjedu ove sezone. Kod Orlanda je najbolji bio Victor Oladipo koji je zabio 26 koša, a Evan Fournier je ubacio 23. Magicu, koji nije ni u jednom trenutku ozbiljnije zaprijetio Lakersima, je ovo treći poraz zaredom.

NBA liga:

Toronto Raptors - Brooklyn Nets 104-99
Minnesota Timberwolves - San Antonio Spurs 91-116
Denver Nuggets - New York Knicks 110-94
Utah Jazz - Atlanta Hawks 84-91
Portland Trail Blazers - Washington Wizards 116-109 (produžetak)
Los Angeles Lakers - Orlando Magic 107-98

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider