Košarka
SPORTOVI
Košarka
lebron 'kralj bostona'

Milwaukee se blamirao u LA-u, nakon što je šokirao Golden State

Svega četiri utakmice NBA lige odigrane su u noći s utorka na srijedu, a dvije gostujuće pobjede odnijeli su košarkaši Clevelanda i Denvera...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Denver Nuggetsi su sinoć sa 112-100 pobijedili Minnesota Timberwolvese, a Damjan Rudež je u 10:36 minuta koliko je bio na terenu ostao bez učinka.

Randy Foye i Kenneth Faried su predvodili Nuggetse s 19 poena i Denver je upisao šestu pobjedu u sedam utakmica. Will Barton je ubacio 14 uz sedam skokova i pet asistencija za Nuggetse (11-14) koji su imali šut iz igre 56 posto.
Kod Timberwolvesa najbolji je bio Andrew Wiggins s 23 koša, a Zach LaVine je ubacio 20 koševa uz pet asistencija. Za Timberwolvese je ovo sedmi poraz u osam zadnjih utakmica. Ricky Rubio je dodao 13 koševa, devet asistencija i četiri skoka.

LeBron James je zabio 24 koša, a Kevin Love 20 uz osam skokova u pobjedi Cleveland Cavaliersa protiv Boston Celticsa rezultatom 89-77. Bila je to peta uzastopna pobjeda Clevelanda protiv Bostona, te treća uzastopna u gostima.

Avery Bradley je ubacio 17 koševa za Boston, a Jae Crowder 14. Cavsi dalje drže prvo mjesto Istočne konferencije NBA lige.

Sacramento Kings su na krilima DeMarcus Cousinsa, koji je zabio 26 koševa uz 12 skokova, pobijedili Houston Rocketse sa 107-97. Omri Casspi je dodao 19 koševa, Darren Collison 14 uz 13 asistencija te šest skokova za treću uzastopnu pobjedu Kingsa. Najučinkovitiji kod Rocketsa bio je James Harden sa 33 koša, dok su Terry i Beverley ubacili po 14.

Los Angeles Lakers su sa 113-95 bili bolji od Milwaukee Bucksa, a Kobe Bryant je postigao 22 koša uz šest asistencija. D'Angelo Russell je dodao 19 koševa i sedam asistencija za Lakerse koji su u trećoj četvrtini imali prednost od 22 koša i tako došli do druge pobjede u zadnjih 15 utakmica. Lou Williams je zabio 16 koševa, a Julius Randle 14 uz isto toliko skokova. Kod Bucksa najbolji je bio Michael Carter-Williams s 19 poena.

Tako su Bucksi, nakon što su prekinuli niz od 24 uzastopne pobjede Golden State Warriorsa u ovoj sezoni, upisali poraz od najlošije momčadi Zapadne konferencije. Kao opravdanje može se uzeti u obzir neigranje Grega Monroea, najboljeg igrača na utakmici protiv Warriorsa.

NBA liga, utorak:

Los Angeles Lakers - Milwaukee Bucks 113-95
Boston Celtics - Cleveland Cavaliers 77-89
Minnesota Timberwolves - Denver Nuggets 100-112
Sacramento Kings - Houston Rockets 107-97

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider