Košarka
SPORTOVI
Košarka
Prvi pick - opet

NBA draft: Sin vlasnika Clevelanda opet donio čudesnu sreću!

Košarkaška momčad Cleveland Cavaliersa ponovno je "pobijedila izglede" i dobila pravo da na predsojećem NBA draftu prva bira igrača sa američkog sveučilišta ili možda Europe, ostatka svijeta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sin vlasnika Cavaliersa Nick Gilbert ponovno je donio sreću svom ocu Danu Gilbertu, iako je momčad imala treće najbolje izglede da bude izvučena kao prva. Dvije godine ranije situacija je bila još bizarnija kada je Cleveland bio tek osmi po izgledima da dobije prvi pick, no to se ipak dogodilo, a Cavsi su izabrali budućeg novajliju godine u NBA ligi - Kyriea Irvinga.

Prije Irvinga Cleveland je imao prvi pick na NBA draftu 2003. godine kada je izabrao danas najboljeg igrača svijeta - LeBrona Jamesa (Miami Heat).

Momčad s najboljim izgledima da bude izabrana prva, Orlando Magic, dobila je drugi pick drafta, dok će treći po redu birati Washington Wizardsi, koji su prema izgledima bili osma momčad uoči izvlačenja.

Recimo i da je vrlo vjerojatno da će Cleveland kao prvog picka uzeti igrača sa sveučilišta Kentucky, Nerlensa Noela, koji se trenutno oporavlja od puknuća prednjih križnih ligamenata u koljenu.

Recimo i da će osim prvog picka novi-stari trener Clevelanda Mike Brown imati 19., 31. i 33!

Charlotte Bobcatsi birat će kao četvrti, Phoenix kao peti, New Orleans kao šesti, Sacramento sedmi, Detroit osmi, Minnesota deveta, Portland 10., Philadelphija 11., Oklahoma City 12., Dallas 13., te Utah 14.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider