Košarka
SPORTOVI
Košarka
Predsjednik ga želi zadržati

Šarić još neće u NBA: 'Ja sam vojnik kluba, tu sam da mu služim'

Prema riječima Cibonina predsjednika Ivice Lovrića, Dario Šarić ovo ljeto još neće zaigrati u NBA ligi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Dario s Cibonom ima četverogodišnji ugovor koji je sastavljen tako da prvi put može izaći iz kluba 2014. godine i to pod određenim uvjetima. To je stajalište kluba, a mislimo da je i za njegov sportski razvoj najbolje da ostane u ovom klubu i sljedeću sezonu. Dakako, mi se možemo dogovoriti i drukčije'', izjavio je Lovrić.

Na pressici uoči prve utakmice polufinala doigravanja sa šibenskim Jollyjem bio je i sam Šarić koji nije izgledao iznenađeno ni razočarano:

''Predsjednik je iznio stavke koje su na papiru, a ja sam vojnik kluba. Tu sam da mu služim. I ja nekako vjerujem da je najbolje za mene da ostanem u Ciboni, posebice zbog igara kakve sam imao ove sezone, a one nisu bile onakve kakve sam ja priželjkivao. No, sam draft s tim nema veze jer ja mogu izići na NBA draft u lipnju i zaigrati za klub koji me izabere za godinu, dvije ili više'', rekao je Šarić. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider