Košarka
SPORTOVI
Košarka
igra mačke i miša

VIDEO Cavsi novim rekordom uništili Toronto u prvoj utakmici

Cleveland Cavaliersi pokazali su Raptorsima već u prvoj utakmici što je gazda za Istoku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Košarkaši Clevaland Cavaliersa poveli su s 1-0 u finalu Istočne konferencije NBA lige nakon što su na svom parketu pobijedili Toronto Raptorse sa 115-84.

Cleveland je lako došao do prve od četiri potrebne pobjede protiv Toronta, koji je tek prije dva dana u sedmoj utakmici izbacio Miami i po prvi puta u povijesti ušao u konferencijsko finale. Kyrie Irving (27 poena) i LeBron James (24) bili su najučinkovitiji kod Clevelanda koji je u svojoj Quicken Loans Areni slavio najuvjerljiviju playoff pobjedu ikada.  Cavsi su postali i prva momčad nakon San Antonia (2012.) koja je u doigravanju nanizala devet trijumfa zaredom. Podsjetimo ranije su izbacili Detroit i Atlantu sa po 4-0.

Podsjetimo, protiv Atlante Cleveland je u drugoj utakmici postavio još jedan rekord i to po broju pogođenih trica. Čak 25 trica ubacili su Cavaliersi što je novi apsolutni rekord lige

Kod Kanađana je prvi strijelac bio DeMar DeRozan s 18 poena, ali samo šest nakon prve četvrtine, dok je druga zvijezda Raptorsa Kyle Lowry imao šut 4-14.

Drugi dvoboj igra se za dva dana također u najvećem gradu države Ohio.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider