Košarka
SPORTOVI
Košarka
Ružne scene u Turskoj

VIDEO Obradović ovo nije zaslužio: 'Osoba koja mu je to napravila nije čovjek'

Košarkaši Galatasaraya smanjili su prednost protiv Fenerbahčea na 2-1 u polufinalnoj seriji turskog prvenstva, međutim početkom četvrte četvrtine došlo je do prekida od 15 minuta zbog divljanja domaćih navijača...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navijači Galatasaraya su početkom četvrte četvrtine zasuli igrače i stručni stožer Fenerbahčea raznim predmetima natjeravši trenera Obradovića i njegove igrače da napuste teren i odu u svlačionicu. Utakmica se ipak privela kraju, a slavio je domaćin rezultatom 65-63.

Ono što je posebno naljutilo trenera Fenera bilo je u najmanju ruku nekorektno ponašanje domaćih navijača. Željko Obradović se na kratak, ali jezgrovit način osvrnuo na predmete koji su bačeni prema klupi njegove momčadi.

''Početkom sezone sam rekao da općenito volim razgovarati o košarci. No, svatko tko je gledao prve dvije utakmice u našoj dvorani i ovu večeras, može vidjeti veliku razliku. To je jedini komentar koji želim dati po tom pitanju. Ništa više'', izjavio je poslije utakmice Obradović.

Koliko je bilo ružnih scena govori i Tweet trenera Galatasaraya Ergina Atamana: ''Upravo sam vidio fotografiju Željka Obradovića. Osoba koje je to napravila nije čovjek. Potpuno osuđujem tako nešto!!''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider