Košarka
SPORTOVI
Košarka
Ekscesi u Zadru

Mula poludio nakon utakmice: Jeb*** vas ovakvi navijači, ovo je sramota za vas!

Košarkaški Zadra izborili su treću, odlučujuću utakmicu u polufinalu doigravanja za prvaka Hrvatske protiv Cibone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zadar je nakon debakla u prvoj utakmici, gdje je izgubio čak 25 razlike, uspio pobijediti Cibonu pred svojim navijačima 73-70. Zadar je bio bolji veći dio utakmice i Cibona je tek u samoj završnici uspjela smanjila zaostatak i došla u priliku izboriti produžetak.

Cibona se nije predavala i kod rezultata 73-70 imala je šest sekundi za napad za produžetak. Međutim, pokušaj Filipa Krušlina za tricu je blokiran i Zadrani su mogli započeti slavlje.

Nažalost, sjenu na dobru košarkašku predstavu na parketu bacilo je nekorketno skandiranje s tribina navijača Zadra. Trener Cibone Damir Mulaomerović bio je prilično ljutit ispred svlačionica.

''Kakvo je ovo sramno navijanje bilo. Jeb... vas ovakvi navijači. Ma, trebao sam pustiti utakmicu Kvarneru u Rijeci pa do ovoga ne bi došlo'', obratio se Mulaomerović predsjedniku NO KK Zadra Darku Kasapu.

Ništa manje revoltiran nije bio ni na konferenciji za novinare. Nakon uvodnog dijela, ponovno se dotaknuo atmosfere u dvorani.

"Čestitam Zadru na zasluženoj pobjedi, mi nismo bili na nivou kao u prvoj utakmici. Prvo poluvrijeme baš nam je bilo loše, a u drugom smo ih malo zaustavili te smo mogli doći u neku završnicu, ali nismo bili dovoljno koncentrirani'', izjavio je Mulaomerović te nastavio:

''Ali na stranu sve, ako nitko od vas nije čuo ‘Turčine, napuši se k….ine’ i ‘Niger, Niger’ onda vi ne radite svoj posao. Meni je katastrofa ako vi ovo nazivate navijanjem. Igrao sam 100 puta u Zadru, svaki put se ponavlja ista priča… Ovo nema veze s pobjedom Zadra koja je zaslužena. Ako ja moram štititi igrače na izlazu, to je sramota za vas.''

Kasnije se Mulaomerović zakačio i s trenerom Zadra Antom Nazorom, kojemu je također poručio slične riječi.

Odlučujuća, treća utakmica za ulazak u finale je 24. svibnja u Zagrebu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider