Košarka
SPORTOVI
Košarka
Vozio pijan

'Mogli ste ubiti i sebe i drugoga': Jasonu Kiddu uvjetna zatvorska kazna

Aktualni trener košarkaša Brooklyn Netsa Jason Kidd (40) pojavio se u utorak na sudu u Hampton Baysu, saveznoj američkoj državi New York, zbog vožnje automobila pod utjecajem alkohola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Incident datira od 15. srpnja 2012. godine kada se Kidd svojim Cadillac SUV-om zabio u telefonski stup. Prema policijskom izvješću u zadahu mu se osjećao alkohol, a oči su mu bile krvave i staklene.

U zamjenu za uvjetnu kaznu Kidd će govoriti pred učenicima srednjih škola na Long Islandu o opasnostima vožnje u pijanom stanju i u slučaju da ispuni svoju obvezu prema zajednici, njegova će se parnica tretirati samo kao prekršaj.

Upitan od sutkinje Andree Schiavoni koliko je pića popio iste večeri kada se zabio u stup Kidd je rekao: "Tri ili četiri."

"Mogli ste ubiti sebe i nekoga drugoga. Nadam se da se budite svakog dana sretni što ste ovdje", poručila je sutkinja Kiddu, na što je on potvrdno klimnuo glavom.

Novo pojavljivanje pred sudom Kidd ima 30. rujna, do kada bi trebao održati svoje govore pred srednjoškolcima.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider