Košarka
SPORTOVI
Košarka
Teške riječi

Magic: Jordan bi LeBrona dobio deset puta u deset ogleda 1 na 1

Magic Johnson, nekadašnji legendarni lider Los Angeles Lakersa i jedan od najboljih košarkaša svih vremena, godinama već privlači pozornost svojim komentarima na američkim tv-postajama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Johnson je i dalje itekako involviran u NBA ligu, sve prati, pa se tako i upustio u komentar može li se LeBron James već sada uspoređivati s Michaelom Jordanom, za kojeg će velika većina ljubitelja i pratitelja košarke reći da je najveći od najvećih.

''Da se razumijemo, LeBron James je nedvojbeno trenutačno najuniverzalniji košarkaš na svijetu. Ali, ako ćemo ga usporediti s Jordanom, onda je potpuno inferioran. Jordan ima šest NBA naslova i šest MVP nagrada u finalu. Dakle, LeBronu su godine i godine potrebne za moguću usporedbu'', rekao je Magic i dodao:

''I još nešto. Uvjeren sam, apsolutno sam uvjeren, da bi Jordan dobio deset puta u deset utakmica LeBrona jedan na jedan. LeBron ne bi mogao ništa, jer Jordan je uvjerljivo najbolji u igri jedan na jedan. Svih vremena.'' (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider