Košarka
SPORTOVI
Košarka
Spektakularno

VIDEO Potez koji je sve ostavio bez daha: Je li ovo zakucavanje godine u NBA-u?

Košarkaš Los Angeles Lakersa Larry Nance Jr. je u utakmici protiv Brooklyn netsa istaknuo kandidaturu za zakucavanje sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Centar Netsa Brook Lopez prvenstveno je poznat po svojoj napadačkoj igri, zahvaljujući i činjenici da nema renome odličnog skakača, iako je visok 213 centimetara. Međutim, dobar je ''rim protector'' i prošle sezone je bio među 15 najboljih igrača u toj kategoriji.

No, problem kod igrača koji imaju osjećaj za blokadu nastaje kad se susretnu s odličnim ''dunkerima'' kao što je Larry Nance Jr., a on je stvarno odličan u zakucavanju.

''Četvorka'' Lakersa to je potvrdila u sinoćnjoj utakmici protiv Brooklyna. Nance Jr. je napravio prednju promjenu i krenuo prema košu, dok se u reketu nalazio Brook Lopez, a završetak akcije bilo je monstruozno zakucavanje igrača Lakersa preko centra Netsa.

Nanceov potez bio je toliko silovit da se jedan dio igrača i ljudi u dvorani primio za glavu, a najbolje o svemu svjedoči reakcija Lopezovih suigrača na klupi Netsa. Utakmica je završila pobjedom Netsa 107-97, a naš Bojan Bogdanović zabio je 23 koša.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider