Košarka
SPORTOVI
Košarka
Najbolji igrač utakmice

VIDEO Pogledajte što je sjajni Bogdanović radio protiv Lakersa

Brooklyn Netsi Bojana Bogdanovića su sinoć sa 107-97 pobijedili Los Angeles Lakerse.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Netsi su gubili 92-91 nešto više od sedam i pol minuta do kraja, ali onda su čvrstom obranom ograničili Lakerse na samo pet pogodaka. I dok su imali postotak šuta iz igre 38,4 posto cijelu večer, u zadnjoj četvrtini koja je odlučila utakmicu imali su 52,4 posto.

Osim u zadnjoj četvrtini, Brooklyn je odigrao sjajnu drugu četvrtinu ograničivši Lakerse na samo 13 koševa. Brooklyn je na poluvremenu vodio sa 52-43, ali su se Lakersi vratili u igru u trećoj četvrtini i na početku zadnjeg dijela utakmice imali su prednost od jednog koša (76-75).

Osim Bogdanovića, koji je u 29 minuta zabio 23 koša i ugrabio četiri skoka te upisao jednu asistenciju, Brooklyn su do pobjede vodili Sean Kilpatrick koji je zabio 22 koša te Brook Lopez s 20 poena i sedam skokova.

Netsi su bili bolji od Lakersa i u skoku u zadnjoj četvrtini sa 17-7 te u cijeloj utakmici sa 61-49.

Kod Lakersa najbolji je bio Lou Williams koji je zabio 16 koševa, dok je Nick Young upisao 14 koševa.

Philadelphia 76ers Darija Šarića su opet ostali bez pobjede. Sinoć su ih sa 123-114 pobijedili Toronto Raptors. Šarić je imao skromnu večer, u 13 minuta zabio je dva koša i ugrabio šest skokova.

Raptorsi su loše počeli utakmicu, sa šutom iz igre od samo 37 posto. Nakon prvih 12 minuta Toronto je gubio 25-22. No, stvari se počinju mijenjati u drugoj četvrtini kada Raptorsi imaju šut iz igre 64 posto, a Philadelphia 44 i Toronto na poluvremenu vodi 60-54. I u trećoj četvrtini Toronto je bolji, nadigrao je Sixerse sa 32-20 i vodi sa 92-74 na početku zadnje četvrtine.

Raptorse je predvodio DeMar DeRozan sa 31 košem. Kyle Lowry je ubacio 20 koševa.

Najučinkovitiji kod Philadelphije su bili Robert Covington sa 26 i Jahlil Okafor sa 17 koševa.

Orlando Magic je izgubio od Los Angeles Clippersa sa 108-113, a Damjan Rudež je odigrao pet minuta i u tom je vremenu ubacio tri koša uz dva skoka i jednu asistenciju. Mario Hezonja nije igrao za Orlando.

Magic je imao šut iz igre 47.2 posto, pogodio je 14 trica i predvodio ih he Aaron Gordon sa 33 koša, što mu je najbolji učinak u karijeri. Međutim, Orlando (11-16) pogađa samo 8 pogodaka iz 23 pokuša a u zadnjoj četvrtini i Clippersi su ih nadigrali sa 26-21 u tom zadnjem dijelu utakmice.

Austin Rivers je bio najbolji strijelac Clippersa sa 25 pogodaka, a slijedili su ga Blake Griffin sa 23 i DeAndre Jordan sa 22.

Aktualni NBA prvaci Cleveland Cavaliers su sinoć, igrajući bez svojih zvijezda LeBrona Jamesa, Kevina Lovea i Kyriea Irvinga, poraženi u Memphisu gdje su Grizzlies slavili sa 93-88.

Grizzlies nisu gubili ni u jednom trenutku utakmice, iako je Cleveland uspio "ostati u igri" i izbrisati zaostatak od 13 koševa iz prve četvrtine. No, onda Memhis radi seriju do 14-0 i zatvara treću četvrtinu prednošću od čak 21 koša te vodstvo ne ispušta do kraja.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider