Košarka
SPORTOVI
Košarka
Repovi finala Kupa

'Kazna Tomasu nas je iznenadila, ispada da je krivac jedino Cedevita'

HKS-ov povjerenik natjecanja Josip Bilić danas je odredio kazne Cedeviti i Marku Tomasu za događaje nakon finala Kupa Krešimira Ćosića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cedevita i njen sportski direktor Matej Mamić kažnjeni su s ukupno 36.000 Kuna, a Marko Tomas sa 20.000 Kuna i četiri utakmice neigranja u domaćem prvenstvu.

>> Stigle kazne za Cedevitu i Tomasa: Preblago za šakački obračun?

"S kaznama glede propozicija natjecanja se još i možemo složiti, ali kazna Marku Tomasu nas je sve neugodno iznenadila", rekao je direktor Cedevite Krešimir Novosel za klupsku internet stranicu te nadodao:

''Mi smo tijekom utakmice finala Kupa pokušali alarmirati nadležne na određene nepravilnosti, ali kruta pravila obraćanja sucima uvijek su nam prijetila tehničkim pogreškama. Uostalom, već na startu susreta smo kažnjeni s jednom. Pitamo se gdje je odgovornost organizatora utakmice i kako je moguće da igrač može doći na tribinu na takav način, uz zaštitara dva metra od njega koji ne reagira.''

''Marko u dosadašnjoj karijeri nema mrlju, osam godina se i ozlijeđen odazivao reprezentativnim akcijama i svatko tko ga poznaje, a njegov postupak ne odobravamo, zna da nije sigurno sudjelovao u incidentu bez ozbiljnog razloga. Ispada da je isključivi krivac za sve što se događalo na susretu s Cibonom jedino Cedevita'', zaključio je Novosel.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider