Košarka
SPORTOVI
Košarka
Katalonci na hrvatski pogon

Hezonja MVP utakmice, Tomić jednako dobar u novom gaženju Barcelone

Još jednu sjajnu utakmicu odigrao je mladi hrvatski košarkaš Mari Hezonja, čija je Barcelona bila uvjerljiva na gotovanju kod Juventuta slavivši rezultatom 99:61...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hezonja je na parketu proveo 21 minuta, a za to je vrijeme postigao 16 poena, upisao pet skokova, asistenciju, te po dvije osvojene i izgubljene lopte. Vrijeme provedeno na parketu bilo mu je dovoljno da bude proglašen najboljim igračem susreta s valorizacijom 18.

Hezonja je iza crte linije tri poena pogodio četiri od sedam lopti, dok je bio stopostotan za dva poena (1-1) i s linije slobodnog bacanja (2-2).

Zanimljivo, samo jednu ocjenu manje dobio je drugi hrvatski reprezentativac u dresu Barcelone Ante Tomić. On je za 24 minute na parketu upisao 15 poena, devet skokova, asistenciju i četiri izgubljene lopte. Iz igre je pogodio sedam od 14 šuteva, a s crte slobodnog bacanja jedan od dva.

Nakon nepotpunog 21. kola ljestvicu predvodi Unicaja sa 18 pobjeda i tri poraza, dok je Real Madrid drugi s omjerom 16-4. Barcelona je sada treća s 15 pobjeda i šest poraza.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider