Košarka
SPORTOVI
Košarka
Kum Derrick Rose

'Fisher grupa' pobjednici adidas streetball turnira na Tuškancu

U nedjelju je na obnovljenom košarkaškom terenu legendarnog kluba Cibone na Tuškancu, kojem je kum adidasov ambasador Derrick Rose, održan adidas streetball turnir na kojem je pobjedu u seniorskoj konkurenciji odnijela Fišer grupa iz Zagreba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na turniru je sudjelovalo 28 ekipa s preko 110 igrača koji su u napetim košarkaškim okršajima iskazali svoje vještine na terenu i pružili vrhunski spektakl brojnim gledateljima. Podršku adidas streetball turniru i samim igračima pružio je i naš proslavljeni košarkaš Gordan Giriček koji je uručio vrijedne nagrade pobjednicima i finalistima turnira.

Za sve igrače i posjetitelje turnira bio je organiziran i zabavni program te atraktivna natjecanja u tricama i zakucavanjima, a za dobru atmosferu pobrinuli su se Mario Petreković, Mladen Moritz te DJ Chill. Svi sudionici turnira dobili su DRose majice, dok su pobjednici u seniorskoj kategoriji - članovi Fišer grupe osvojili adidas poklon paket koji uključuje dres hrvatske reprezentacije s potpisima igrača te DRose komplet opreme - DRose 3.5 tenisice, D Rose majicu, DRose kapu, D Rose hlačice i torbu. Ostali pobjednici i finalisti osvojili su D Rose lopte, D Rose kape te poklon bonove u iznosu od 800 i 500 kn.

Adidas je organizirao ovaj streetball turnir kao nastavak DRose kampanje kojom želi promovirati košarku među mladima pružajući im priliku da pokažu svoje vještine na terenu. Više od 50 godina, adidas inovativnim proizvodima oprema košarkaške superzvijezde, kao što su danas Derrick Rose i Dwight Howard, a od 2006. godine je službeni dobavljač dresova i sportske odjeće za NBA i WNBA ligu. adidas Croatia slijedi globalnu strategiju podrške košarci i aktivan je sponzor Hrvatskog košarkaškog saveza te košarkaških klubova KK Cibona i KK Cedevita.

Popis pobjednika i finalista adidas streetball turnira po kategorijama:

SENIORI:
1. mjesto - Fišer grupa
2. mjesto - Klošari

KADETI:
1. mjesto - Quattro Formaggio
2. mjesto - Mlađi Kadeti

MLAĐI KADETI:
1. mjesto - Zagreb
2. mjesto - Cibosi

Tvrtka adidas Croatia d.o.o. osnovana je sredinom 2008. godine, kao dio Regije jugoistočne Europe adidas Grupe, te slijedi njenu globalnu strategiju. Tvrtka djeluje na području Hrvatske, Slovenije i Kosova, a brandovi koje dovodi na lokalno tržište su adidas i Reebok. Ključni cilj za adidas brandove jest povećati tržišni udio putem dva osnovna segmenta marke Sport Performance i Sport Style. Kroz partnerstvo sa sportom i na lokalnoj razini oživljava se korporativna ideja „adidas is all in“ kod svih zaljubljenika u sport, od amatera do profesionalaca, a jednako velika pažnja posvećuje se i pozicioniranju modnog segmenta, posebice kroz marke Originals i NEO.

Kontakti za medije:

MARIJA MARGARETA KLIKA

Consultant
Dialog komunikacije d.o.o.
Šoštarićeva 10, 10 000 Zagreb
T: +385 1 4557 221
M: + 385 91 2257 077
E: marija.klika@dialog-komunikacije.hr

IVANA MIĆIN

Brand Activation Manager Croatia/Slovenia
adidas Croatia d.o.o.
Oreškovićeva 6h, 10 010 Zagreb
M: +385 91 23 43 272
E: ivana.micin@adidas.com
www.adidasnewsstream.com

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider