Košarka
SPORTOVI
Košarka
Drama u L.A.-u

Genijalnom Bryantu prijeti kraj karijere? 'Ovo je takvo s****, sve je palo u vodu!'

Čini se da su se najcrnije misli navijača Los Angeles Lakersa obistinile. Naime, košarkaški genije Kobe Bryant komentirao je putem svoje Facebook stranice ozljedu Ahilove tetive, te nije bio preoptimističan...

I jedna i druga momčad su pobijedile u noći s petka na subotu, pa su Lakersi tako zadržali pobjedu prednosti u odnosu na Utahu. No, jako je upitno koliko su Lakersi u prednosti jer se u tom ogledu, protiv Golden Statea (118-116), ozlijedio najbolji igrač Kobe Bryant.

"Nije valjda sezona gotova?", pitaju se tiskovine u Los Angelesu i nameću najbitnije pitanje nakon ozljede Ahilove tetive lijeve noge. Bryant je postigao 34 poena u tom ogledu, a još je tijekom drugog dijela hramljao i šepao, ali i igrao.

Još uvijek se čeka što će reći magnetska rezonanca, nakon čega će ljudi iz Lakersa i objaviti na koliko su izgubili Bryanta. No, lako je moguće da neće igrati još dvije utakmice Lakersa u osnovnom dijelu sezone, kao niti možebitno doigravanje.

''To što je Kobe radio posljednjih dvadesetak dana je zastrašujuće. On se samo borio, borio i borio. Ne samo na parketu sa suparnicima, nego i sa stalnim ozljedama. Ovaj put nije dobio tu borbu i gadan smo udarac primili ako smo ostali bez njega do kraja sezone'', rekao je njegov suigrač Pau Gasol.

Mogući kraj karijere za Bryanta!?

Kobe Bryant komentirao je putem svoje Facebook stranice ozljedu Ahilove tetive, te nije bio preoptimističan...

"Ovo je takvo sranje! Svi treninzi i žrtvovanje su upravo pali u vodu. Frustracija je nepodnošljiva! Ljutnja je postala bijes! Zašto se to k vragu moralo dogoditi?!?! Nema nikakvog smisla. Sada bih se trebao vratiti na parket nakon takve ozljede i biti jednako dobar igrač ili još i bolji s 35 godina na leđima?? Kako bih to trebao napraviti?

Nemam pojma. Imam li uopće snage da prevladam ovo? Možda bih trebao dobro razmisliti o svemu i prisjetiti se najboljih trenutaka svoje karijere. Možda je večeras to bila moja posljednja utakmica... Možda me vrijeme konačno savladalo... No, s druge strane možda pričam gluposti u 3.30 ujutro.

Oprostite mi na ispuhavanju putem Facebooka, ali osjećam se puno bolje. Jednog će dana započeti "novi" život nevezan za košarku, ali to nije danas.

Ako me vidite u borbi s medvjedom, molite za medvjedovo zdravlje.

Uvijek sam volio tu izreku. To je mentalitet mambe (zmije, nadimak Bryanta je crna mamba). Nikad ne odustaje, nikad se ne povlači, nikad ne bježi. Preživi i nakon toga pokori. To mamba, to sam ja.

Do kraja sezone ću s pokojim iskusnim savjetom pomoći svojim suigračima u koje imam besprijekorno povjerenje. Izborit će doigravanje, a tada je sve moguće.

Hvala svima na podršci i molitvama. Sve vas jako volim.

Mamba aut!", napisao je najbolji igrač Lakersa.

"Jezerčani" će tražiti dvije pobjede u posljednje dvije utakmice, koje bi im zagarantirale doigravanje. Utah Jazz zaostaje jednu utakmicu, ali ima bolji međusobni omjer s Lakersima. U slučaju jednakog omjera pobjeda i poraza, Jazz bi išao u doigravanje. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider