Košarka
SPORTOVI
Košarka
SHOOSTER STREETBALL SHOW

Dođi na hakl i zabavu sa Shoosterom uz Arenu!

Zagreb je ovih dana u znaku košarke i EuroBasketa, a od ovog vikenda bogatiji i za još jedno cjelodnevno košarkaško događanje ispred Arena centra koje vrijedi posjetiti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

SHOOSTER STREETBALL SHOW, NEDJELJA 6.9., 9 – 20h

Očekuje vas dinamičan hakl 3x3, ali i mnoštvo zabavnih košarkaških aktivnosti za ekipu oko terena uz super nagrade za sve sudionike. Prijave 3+1 timova koji će ‘haklati’ sa Shoosterom već su zatvorene. Preko 150 sudionika natječe se u tri kategorije; seniori, do 18 i do 14 godina. Najbolje među njima očekuje vrijedna novčana nagrada Shoostera pa će im sasvim sigurno dobro doći glasna podrška sa tribina.

Na lokaciji ispred Arena centra u nedjelju od 9 – 20h smjestiti će se dva košarkaška terena, ali i razne zabavne igre koje će i one koji nisu tako vješti u košarci ohrabriti da se uključe, okušaju sreću i osvoje nagradu. Super je to prilika da zavirite u Shooster box, gdje osim razgledavanja najboljih basket sneakera možete isprobati virtualno zakucavanje koševa i pokazati da vam ni NBA2K zvijezde nisu ravne. Onaj tko zabije najviše koševa i osvaja PlayStation i popust u Shooster trgovini od 50%.

Na događanje dolaze i Lords of Gravity#lordsofgravity koji po prvi puta nastupaju u Hrvatskoj! 'Gospodari gravitacije' dolaze iz Budimpešte i jedan su od najvažnijih europskih timova u košarkaškim akrobacijama. Postali su poznati nakon ozbiljnog pokušaja da obore svjetski rekord u zakucavanju (slamdunk) na NBA Europe turneji održanoj u Berlinu 2012. godine. Kakve košarkaške ludorije izvode možete pogledati na linku a uživo vas čekaju na Shooster Streetball događanju sa dva nastupa u periodu od 17 – 20h.

Umjetnost i košarka idu skupa a mi smo ih spojili kroz 'basket art' aktivnosti. Grafiti umjetnici Boris Bare i Miroslav Petrović Modul kroz dan će oslikavati zidove Shooster boxa, a vi možete pratiti nastajanje cool grafita i sami kreirati svoj koš. Dva najkreativnija koša po izboru žirija osvajaju popust u Shooster trgovini od 50% i grafitima unikatno oslikani koš koji može ukrasiti zid vaše sobe. Svi koji se prime crtanja dobivaju dar kao nagradu za sudjelovanje. Za inspiraciju, kako su svjetski umjetnici oslikavali koševe pogledajte na linku.
Ako vas ipak veseli biti na terenu a niste se stigli prijaviti svoju ekipu evo prilike da se u pauzama natjecanja okušate u ubacivanju trica. Možete isprobati i naš košarkaški automat gdje vrijedi vrlo jednostavno pravilo - pokaži super šut za super popust a Shooster je naravno pripremio nagrade.

Vidimo se u nedjelju ispred Arena centra bilo da ste spremni za hakl, navijanje, cool košarkaške aktivnosti ili ćete se samo odmoriti u pauzama šopinga za školu Shooster Streetball Show nemojte propustiti! Shooster – the sneakermeister!

Detaljan pregled svih događanja i satnicu pogledajte na linku.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider