Košarka
SPORTOVI
Košarka
Najbolji Janning i Žižić

Crni niz ide dalje: Cibona izgubila protiv Cantua

Košarkaši Cibone i dalje ne mogu zaustaviti strašno dugu seriju poraza u Europi, pa je tako u srijedu Cibona upisala i 28. poraz zaredom u europskim natjecanjima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski je Cantu slavio u Zagrebu 86:79, u ogledu 5. kola skupine A Eurocupa. Talijani su dominantno otvorili utakmicu, pa je tako Cantu imao 30:16 poslije deset minuta igre. No, Cibona se nije dala, pozitivno je otvorila drugu četvrtinu, napravila seriju i došla do malog zaostatka 48:42 na poluvremenu, makar je ranije tijekom druge četvrtine i vodila.

>> Važna pobjeda: Cedevita slavila kod Elan Chalona

Ipak, u nastavku je Cantu nanovo otišao na desetak poena razlike i na kraju rutinski obavio posao i ostao savršen tijekom nastupa u Eurocupu.

Na ljestvici skupine A vodi Cantu sa svih pet pobjeda, dok na drugoj strani ljestvice Cibona ima svih pet poraza.

Najbolji su kod Cibone bili Matthew Janning sa 18 poena, četiri asistencije i tri skoka, te Andrija Žižić sa 16 poena. Kod pobjednika je prednjačio talijanski reprezentativac Pietro Aradori s 20 poena, šest skokova i dodavanja.

Eurocup, 5. kolo skupine A:

Cibona - Cantu 79:86

Le Mans - Oostende (kasnije)

Nymburk - Artland 86:70 (utorak)

Redoslijed: 1. Cantu 5-0, 2. Oostende 3-1, Le Mans 3-1, 4. Nymburk 2-3, 5. Artland 1-4, 6. Cibona 0-5.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider