Košarka
SPORTOVI
Košarka
Mamić i Tedeschi bez komentara

Cedevitino potonuće: 'Sezona je teški promašaj, nikakva'

Cedevita je ponovno propustila pobijediti dobivenu utakmicu. U Domu sportova Acinu sudbinu zapečatio je Partizan, a Cedevita je izgubila i teoretske šanse za odlazak na Final Four...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aco Petrović je odmah nakon utakmice podnio ostavku na mjesto trenera Cedevite.

''Nema smisla da ostanem, jer nisam napravio što je trebalo, osvojio Kup i plasirao se na Final Four ABA lige'', izjavio je Aco.

>> Kakva drama: Cedevita izgubila nemoguće pa naganjali suca, Aco dao ostavku!

Cedevita je cijelo vrijeme kontrolirala utakmicu, imala pozitivan rezultat i sve u svojim rukama. Međutim, u posljednje tri minute Partizan je napravio seriju 11-2, od čega 8-0 u zadnjih minutu i pol te preokrenuo sekundu prije kraja košem Milosavljevića.

''Gubimo previše utakmica na ovakav način da bi bilo slučajno. Sezona je teški promašaj, nikakva. Jedan od razloga je sigurno toliki broj igrača koji odlazi i dolazi. To nije normalno. Sudac nije svirao korake u zadnjem napadu Partizana, ne znam je li klupa reagirala zbog toga ili suđenja općenito'', rekao je poslije susreta Šuput.

Sportski direktor Matej Mamić, koji je sudjelovao u naganjanju crnogorskog suca Vojinovića, odbio je dati izjavu. Slično je napravio i prvi čovjek Cedevite Emil Tedeschi koji nije htio ništa komentirati, a za razloge novog potonuća na kraju utakmice rekao je da upitamo trenera.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider