Košarka
SPORTOVI
Košarka
Trenutno su četvrti

Cedevita dobila i treću zaredom: Zadnja četvrtina bila je dovoljna

U posljednjem susretu 5. kola regionalne ABA lige Cedevita je u dvorani II Doma sportova pobijedila Igokeu 68-64 (18-21, 13-15, 18-20, 19-8) i upisala treću uzastopnu pobjedu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cedevita je izgubila prve tri dionice igre, no u odličnom igrom u posljednjoj četvrtini uspjela je preokrenuti rezultat i ostvariti pobjedu. Gosti iz Aleksandrovca na otvaranju posljednje četvrtine imali su plus sedam (56-49), no Cedevita je taj dio igre dobila 19-8 i uspjela je iščupati pobjedu.

Najefikasniji igrači u domaćim redovima bili su Fran Pilepić sa 14 koševa, Miro Bilan sa 13 koševa i sedam skokova, Ante Delaš sa 11 koševa, te Mario Delaš sa 10 koševa i šest skokova. Kod Igokee najefikasniji bili Johnathon Jones sa 18 te Branko Jorović sa 14 koševa.

Cedevita je jedini hrvatski klub koji je u ovom kolu upisao pobjedu. Zadar je u nedjelju u dvorani na Višnjiku izgubio od Crvene zvezde 63-79, dok je Cibona u subotu izgubila na gostovanju kod Budućnosti 79-101.

Na ljestvici vode Crvena zvezda (5-0) i Budućnost (5-0), na trećem mjestu je Krka (4-1), a zatim slijede Cedevita, Union Olimpija, Szolnoki Olaj, Mega Vizura sa po tri pobjede i dva poraza, Zadar, MZT i Partizan imaju skor 2-3, Cibona, Levski i Igokea 1-4, a na začelju je Metalac s pet poraza.

Utakmice ABA lige od ove sezone gledajte u izravnim prijenosima na Doma TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider