Košarka
SPORTOVI
Košarka
Nemogući ultimatum

Bryant ovo nikad neće zaboraviti: Otkrivena pozadina Howardova 'bijega'

Dwight Howard, jedan od dominantnijih centara NBA današnjice, i definitivno je došao u Houston Rocketse gdje je održao i prvu konferenciju za novinare...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Houston je izuzetno mlada momčad. Da nije došao Garcia bio bih jedini igrač stariji od 27 godine. Siguran sam da je potencijal ove momčadi velik. Gladni smo pobjeda i želimo osvojiti naslov NBA prvaka. Ne bježimo od toga'', rekao je Howard pred novinarima.

Inače, na samoj promociji su bila i nekadašnja dva centarska velikana ovog kluba, Hakeem Olajuwon i Yao Ming.

''Budemo li imali pravu podršku legendi kao što su oni možemo stvarno daleko. Jedva čekam ovaj izazov. Trebamo uložiti u sve puno truda i mnogo rada. Osobno radim stvarno žestoko kako bi dočekao novu sezonu potpuno spreman'', rekao je Howard.

Inače, ovog su vikenda američki mediji pisali o pravim razlozima Howardova odlaska iz Los Angeles Lakersa. I saznali su od igračevog menadžerskog tima da je jedini uvjet koji je Howard postavio pred vlasnike Lakersa - odlazak Kobea Bryanta. Lakersi su između njih dvojice izabrali - Kobea.

Howard je, inače, s Houstonom potpisao četvorogodišnji ugovor vrijedan 88 milijuna američkih dolara. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider