Košarka
SPORTOVI
Košarka
Problemi sve veći

Alarm u Cedeviti: 'U dubokoj smo krizi, no nisam ovo očekivao'

U 17. kolu ABA lige Cedevita je nadigrana u gostima kod Crvene zvezde Telekom sa 90:65...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Domaćini su sasvim zasluženo slavili. Bili su uvjerljivo bolji pa je Cedevita, koja je u prošloj sezoni u ABA ligi u regilarnom dijelu ukupno izgubila u sedam navrata, u Beogradu upisala svoj osmi poraz u tekućoj natjecateljskoj godini.

Trener Aleksandar Petrović pohvalio je kvalitetu domaćina.

''Vidi se da su u ovom trenutku bolja momčad i od Igokee. Kao trener momčadi koja je bila nasuprot Zvezdi mogu samo reći - kako smo krenuli tako smo i završili. U dubokoj smo krizi, no sigurno nisam očekivao da ćemo se na ovakav način prezentirati u Beogradu'', rekao je Petrović.

>> Cedevita razbijena u Beogradu, Final Four sve dalje!

Svojim igračima zamjerio je nedostatak karaktera.

''Imamo dva nova igrača, i definitivno nam fali vremena, no zbog ozljede nismo imali Šuputa kao pravu četvorku. Umjesto da utakmica završi 15 razlike koliko je bilo tri minute prije kraja, mi dozvoljavamo da ode na 25 razlike. Tu se pokazao karakter Zvezde, a i moje momčadi'', rekao je Aco i zaključio:

''Mi smo u veliki problemima i ukoliko ne dođemo do svijesti kako trebamo i možemo igrati, bit će strahovito neugodnih iznenađenja po nas.'' (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider