Košarka
SPORTOVI
Košarka
Žižić i Šarić najbolji

ABA liga: Cibona u zadnjoj četvrtini primila samo dva koša

Košarkaši Cibone u drugom su kolu regionalne ABA lige kao gosti deklasirali ljubljansku Olimpiju sa 74-47. U posljednjoj su četvrtini primili samo dva koša, a u cijelom drugom poluvremenu tek 14…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Momčad Nevena Spahije je u 1. kolu doživjela težak domaći poraz od Radničkog, ali je u slovenskoj prijestolnici pronašla igru, a pomogao joj je i neuvjerljivi suparnik.

Cibona je nakon prvog poluvremena imala osam koševa prednosti (41-33), a jednako je vodstvo držala i poslije tri četvrtine (53-45). No, posljednju su dionicu Zagrepčani otvorili nevjerojatnom serijom 19-0, a prvi su i jedini koš primili u posljednjoj minuti!

Cibonu su u Ljubljani predvodili Andrija Žižić sa 16 koševa i pet skokova, Dario Šarić s 14 poena i devet skokova, Darryl Strawberry s 13 koševa, pet uhvaćenih lopti i tri asistencije, te Jerel Blassingame s devet poena, sedam skokova i četiri asistencije. (TS) 

ABA liga, 2. kolo:

Union Olimpija - Cibona 47-74

Redoslijed: 1. Cedevita 2-0, 2. Radnički 2-0, 3. Partizan 2-0… 6. Cibona 1-1… 9. Zadar 1-1…

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider