Košarka
SPORTOVI
Košarka
Junaci Dario i Ivan

Dramatična pobjeda Cibone: Šarić ih vratio iz 'mrtvih'!

Košarkaši Cibone ostvarili su pobjedu u prvom ogledu 16. kola regionalne ABA lige. U gostima je Cibona pobijedila Szolnoki sa 64:63.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dramatična je bila završnica ovog ogleda, a pobjedu je Ciboni donio Ivan Siriščević koji je pogodio jedno od dva slobodna bacanja za konačnih plus jedan. Domaćin je imao zadnji napad za pobjedu, ali nije ga iskoristio.

Inače, Cibona je većim dijelom utakmice vodila. Istina, radilo se o maloj prednosti, a na startu posljednje četvrtine Szolnoki je okrenuo rezultat i potom vodio sve do samog kraja. Tada je na scenu stupio Dario Šarić koji je prvo pogodio tricu za izjednačenje na 63:63 pa ukrao loptu, a Siriščević je pretrpio prekršaj i pogodio jednom za slavlje.

Kod Cibone je sjajnu utakmicu odigrao Dario Šarić. Zabio je 29 poena uz pet skokova, tri asistencije, osvojene i izgubljene lopte. Imao je odličan šut za tri poena od 4-5. Uz njega istaknimo još Marina Rozića sa sedam poena, četiri skoka, tri asistencije i četiri ukradene lopte.

ABA liga, 16. kolo:

Szolnoki - Cibona 63:64

Redoslijed: 1. Crvena zvezda 12-3 (-1), 2. Partizan 11-4 (-1), 3. Cedevita 11-4 (-1), 4. Cibona 10-6, 5. Budućnost 10-5 (-1)...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider