Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Tržište izbornika

Kakva je šansa da Dalić preuzme Brazil i dokad ostaje na klupi Vatrenih?

Nakon svjetske smotre najboljih, uobičajeno se miješaju karte na tržištu nogometnih izbornika.

Novi veliki uspjeh Vatrenih s potpisom Zlatka Dalića, gura ga na klupe najvećih reprezentacija svijeta.

Vatrene će u ožujku povesti u novu kvalifikacije, ovoga puta za EURO, a potom u lipnju tražiti i trofej na Final Fouru Lige nacija. Vrlo je izgledno da bi s HNS-om uskoro mogao potpisati i produženje ugovora sve do Svjetskog prvenstva 2026.

Naklapanja o mogućem preuzimanju brazilske reprezentacije ne treba ozbiljno doživjeti, jer to je priča bez čvrste osnove.

Najnogometnija nacija još uvijek nema izbornika, ali lako moguće da će klupu preuzeti ponovno Brazilac. Jer stranac ih je vodio samo dvaput u povijesti, pa je malo vjerojatno da će to biti i Zinedine Zidane, koji se spominjao kao opcija.

Zizou može birati koga će preuzeti, ali na željenu poziciju izbornika Francuske još će jedan ciklus pričekati jer će Didier Deschamps voditi Trikolore još četiri godine.

Zadovoljni rezultatima i radom svojih izbornika su u Maroku, Engleskoj i Japanu, za čijim kormilima ostaju isti stručnjaci u idućih nekoliko godina.

Roberto Martinez nije se u Kataru proslavio s Belgijom, ali mediji u Portugalu samo čekaju potpis ovog stručnjaka koji će preuzeti kormilo njihove reprezentacije.

Za zlatnog Scalonija nedoumica nema. Na klupi Argentine ostat će najmanje do kraja idućeg Mundijala, koji za manje od četiri godine zajednički organiziraju SAD, Kanada i Meksiko.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider