Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
poruka iz Australije

VIDEO Zlatko Dalić: "Dobili smo najtežeg protivnika, no naš je cilj finale Lige nacija"

Zlatko Dalić vjeruje Vatrenima i nada se plasmanu u finale Lige nacija.

Hrvatska i Nizozemska igraju u polufinalu Lige nacija. Utakmica je na rasporedu 14. lipnja od 20:30 uz prijenos na Novoj TV i gol.hr-u.

Hrvatski predstavnik na ždrijebu bio je Vedran Ćorluka, izbornik Zlatko Dalić nalazi se s HNS-om na turneji po Australiji pa se javio kratkom porukom.

''Možda najteži protivnik, domaćin, puni stadion, dobili su novoga izbornika i sjajna su reprezentacija. Međutim, svaka je ekipa među deset na svijetu, bilo tko da dođe, bilo bi teško. Teška završnica, no mi znamo koji je naš cilj, on je da idemo u finale.

Mateo Kovačić, Luka Modrić i Ivan Perišić HNS će zaraditi pravo bogatstvo u lipnju: Vatrene očekuje dobra nagrada od UEFA-e divider

Dobri su, imaju mlade igrače, igraju pred domaćom publikom, ali i ja očekujem veliku podršku hrvatskih navijača'', rekao je Dalić.

Na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Katru umalo je također došlo do dvoboja Hrvatske i Nizozemske, ali to su spriječili kasniji prvaci Argentinci.

Ronald Koeman Nizozemski mediji upozoravaju: ''Pravi test nije Francuska, nego Hrvatska'' divider

Nakon što je Hrvatska u četvrtfinalu izbacila Brazil boljim izvođenjem 11-eraca, u istoj fazi natjecanja Nizozemska je ispala od Argentine nakon izvođenja 11-eraca, pa je suparnik Vatrenima u polufinalu bila Argentina, a ne Nizozemska.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider