Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
GLASNICE SE ZAGRIJAVAJU

VIDEO Ludnica od ranog jutra u navijačkom vlaku do Beča

Jedan dio hrvatski navijača u Beč se zaputio u organiziranom aranžmanu navijačkog vlaka udruge Iznad svih.

Navijački vlak (Foto: Instagram)

Već je od ranije poznato kako će Hrvatska večeras u Beču jednim velikim dijelom imati domaćinsku atmosferu, budući da bi na Ernst Happel stadionu trebalo biti oko 20 tisuća navijača Vatrenih.

Uputili su se oni tamo na razne načine, a možda najzanimljiviji je onaj koji je organizirano napravila jedna skupina navijača. Oni do austrijske prijestolnice odlaze vlakom, koji je trenutno na putu. 

A kad skupinu navijača stavite na tračnice i pokrenete lokomotivu, onda je za očekivati pravu ludnicu i najbolje moguće zagrijavanje za davanje podrške u Austriji.

Kao što možete vidjeti, atmosfera je vrhunska od samog polaska i nema sumnje da će biti tako cijelo vrijeme. Isto tako vjerujemo da će povratak proći uz razloge za podjednako veselu atmosferu, odnosno da će se slaviti ulazak u Final four te da će krenuti planovi za lipanj iduće godine, neovisno gdje Hrvatska bude krenula u lov na titulu ovog UEFA-inog natjecanja.

Događanja iz vlaka, ali i ona nakon što se navijači iskrcaju, možete pratiti putem story objava na Instagramu udruge Iznad svih.

Najbolji trenuci utakmice Hrvatske i Danske

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider