Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
video pogodaka

Pogledajte kako je Vlašić izjednačio sjajnim golom, pa je brzo uzvratio neuhvatljivi Mbappe

Svjetski doprvaci i prvaci susreli su se na Maksimiru.

Hrvatska i Francuska susreli su se u četvrtom kolu Lige nacija na Maksimiru. Vatreni nikad nisu pobijedilii Tricolore, koji su se opet pokazali kobnima i došli su do nove pobjede.

Ferland Mendy je probio po boku i ubacio, Vida je odbio samo do Griezmanna, a on je zakucao od grede. Mora se priznati, lijep udarac igrača Barcelone.

Gol Griezmanna za vodstvo od 1:0

Hrvatska je nakon lošeg početka bolje zaigrala, a trud se napokon isplatio u 65. minuti. 

Luka Modrić je sjajno odigrao za Josipa Brekala, on je produžio do Nikole Vlašića, a on se sjajno snašao - vrhom kopačke šmekerski je poslao loptu u malu mrežicu pored nemoćnog Huga Llorisa.

Gol Vlašića

Kao i protiv Švedske - sjajna asistencija Brekala i majstorski udarac Vlašića. Opet su ova dva mlada igrača pokazala da Vatreni ne moraju brinuti za budućnost.

Hoće li Hrvatska uspjeti izbjeći ispadanje iz A divizije Lige nacija?

Ukupno glasova:

Nažalost, 15 minuta kasnije Kylian Mbappe je doveo Francusku u novo vodstvo. U prvom poluvremenu Mbappe je promašio stopostotnu šansu, ali takav napadač ne propušta dvaput veliku priliku.

Brzi Mbappe pobjegao je Lovrenu i Vidi i zabio iz blizine. Ubacio mu je Lucas Digne koji je utrčao iza leđa Uremoviću i iz prve proslijedio Pogbinu dijagonalu. Klasični mat u tri poteza opasnih Francuza...

Gol Francuske za vodstvo od 2:1

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider