Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Što jes, jes...

Čarli objasnio Rusima: "Mi u Hrvatskoj bismo rekli 'fali vam muda' - u ključnim utakmicama morate ih imati"

Vedran Ćorluka porazgovarao je s ruskim novinarima poslije velike pobjede Hrvatske protiv Rusije i plasmana na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Bivši hrvatski reprezentativac, a sad član stručnog stožera Vedran Ćorluka, jutro poslije velike pobjede Vatrenih protiv Rusa i plasmana na SP u Kataru dobio je, razumljivo, hrpu poziva iz svoje druge domaje u kojoj je proveo veći dio svoje igračke karijere u Lokomotivu i koju je sasvim slučajno jučer poslao u dokvalifikacije za Mundijal.

gol expired VIDEO Ukrajinski komentator koji slavi hrvatsko rušenje Rusije najbolje je što ćete danas čuti divider

"Savršeno smo napadali i nismo Rusiji dopustili iznenađenje, očekivali smo ovakav rasplet i da ćemo kontrolirati utakmicu, nismo jasno mogli očekivati baš ovakvo (ne)vrijeme, ali smo ga ipak zabili i otišli na Svjetsko prvenstvo“, rekao je Ćorluka za ruski Sport-express.

Fjodor Kudrjašov VIDEO Pogledajte ekskluzivne kadrove: Kamera Nove TV zavirila u rusku svlačionicu poslije poljudske tragedije divider

"Svidjelo vam se to ili ne, ali mi smo bolji kad pogledate u naše dvije reprezentacije. Nije to nedostatak poštovanja prema Rusima, nego činjenica. Može li Rusija ipak na SP? Naravno da može kroz dokvalifikacije. Bili ste dobri u kvalifikacijama“, pričao je Čarli diplomatski pa se zaustavio i zaključio:

"Mi u Hrvatskoj bismo rekli – Rusima nedostaju muda, u ključnim utakmicama morate ih imati.“

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider