Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Odlična atmosfera

Vatreni odradili trening u kišnom Omišu: Perišić dočekan ovacijama!

Vatreni su odradili trening u Omišu gdje će sutra odigrati revijalnu utakmicu s tamošnjim klubom…

Galerija Vatreni u Omišu (Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL) Luka Modrić (Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL) Luka Modrić i Ivan Perišić (Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL) +3 Dres Ivana Perišića u Omišu (Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL)

Hrvatska reprezentacija odradila je u Omišu otvoreni trening u okviru priprema za kvalifikacijsku utakmicu s Walesom, koja se igra 8. lipnja u Osijeku, a moći ćete je gledati u izravnom prijenosu na Novoj TV i GOL.hr-u.

Vatreni su odradili skraćeni trening zbog lošeg vremena. U Omišu već danima pada kiša i dobrano je natopila travnjak.

Odlična atmosfera u Omišu

Unatoč lošem vremenu, na Gradskom stadionu Anđelko Marušić – Ferata okupilo se petstotinjak navijača, uglavnom roditelja s djecom. Sigurno bi ih bilo i znatno više da je vrijeme bilo bolje. Vatreni su stigli na omiški stadion uz snažne mjere sigurnosti.

Iznimno su srdačno dočekani, atmosfera je bila odlična tijekom cijelog treninga. Kako je i red, najveći pljesak dobio je domaći dečko Ivan Perišić, koji je prve nogometne korake napravio u Omišu.

Ulaznice rasprodane

Mnoštvo djece čekalo je Vatrene na izlasku s travnjaka, svi su se željeli fotografirati sa svojim ljubimcima, koji su im pritom podijelili loptice i autograme. Snažan pljusak potjerao je navijače sa stadiona i Vatrene u svlačionicu.

Vatreni su jučer započeli okupljanje u Splitu pred sutrašnji prijateljski dvoboj s NK-om Omiš, koji slavi svoju 100. obljetnicu. Sve ulaznice su rasprodane i očekuje se dupke pun stadion. Nakon toga reprezentacija putuje u Opatiju, gdje će nastaviti pripreme za utakmicu s Walesom.

Bradarić pod virozom

Izbornik Zlatko Dalić suočen je s brojnim izostancima standardnih igrača, posljednja dvojica su Ivan Rakitić i Ante Rebić, koji su objavili da su ozlijeđeni te da će propustiti utakmicu s Walesom. Laganu virozu je zaradio i Filip Bradarić, pa se prije svih vratio u svlačionicu.



 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider