Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Izbornik slaže postavu

Vatreni odradili posljednji trening uoči Francuske: Dalić pozorno pratio Kramarića

Posljednji trening trebao je razriješiti pitanje je li Andrej Kramarić spreman zaigrati protiv svjetskih prvaka od prve minute ili će kao i protiv Švedske ući u nastavku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posljednji trening uoči sutrašnjeg ogleda protiv Francuske na stadionu Maksimir u sklopu Lige nacija.

Posljednji trening trebao je razriješiti pitanje je li Andrej Kramarić spreman zaigrati protiv svjetskih prvaka od prve minute ili će kao i protiv Švedske ući u nastavku. Pitanje je hoće li Zlatko Dalić vratiti Domagoja Vidu u sastav nakon što je propustio utakmicu protiv Švedske, a zanimljivo će biti vidjeti i tko će biti njegov izbor umjesto Marcela Brozovića koji propušta utakmicu zbog žutih kartona.

Dalić je protiv Švedske iznenadio s formacijom, zaigravši bez klasičnog napadača, no Hrvatska bi se protiv Francuza trebala vratiti u 4-2-3-1 formaciju s Brunom Petkovićem u vrhu.

gol expired Koja je tajna Modrićeve dugovječnosti? Napravio je ključne promjene zbog kojih briljira i u poznim godinama divider

"Petković je u puno boljem stanju i sutra će početi utakmicu. Kad je fit, onda on treba reprezentaciji. Njegov način igre mi jako odgovara, primi loptu, zagradi je i najbolji nam je u takvoj opciji kada imamo brze igrače na krilima," kazao je hrvatski izbornik.

Dalić je najavio kako će odmoriti neke igrače koji su igrali protiv Švicarske i Švedske.

"Odmorit ćemo neke igrače koji su više igrali. Brekalo je igrao dosta utakmica, Melnjak također i to su igrači koje moramo poštedjeti i dati šansu drugim igračima. Uvest ćemo tri, četiri svježa igrača, ali nećemo pasti. Nećemo biti slabiji," dodao je.

Zbog žutih kartona neće biti niti Marcela Brozovića.

Može li Hrvatska nakon dvije pobjede u nizu slaviti i protiv Francuske?

Ukupno glasova:

"Vidjet ćemo tko će igrati umjesto Brozovića. Na toj poziciji mogu igrati Kovačić, Badelj, Rog, vidjet ćemo tko će zaigrati," kazaio je.

Otkrio je i da je Borna Barišić spreman i započet će utakmicu, a kako nema Rebića, a Brekalo će dobiti odmor, Dalić razmišlja o Bradariću na lijevom krilu, dok bi Perišići igrao na desnoj strani.

''Razmišljam o toj opciji da Perišić igra desno, a Bradarić lijevo. Igra u francuskoj ligi, poznaje neke igrače i njihov ritam, a vidjet ćemo još."

Hrvatska nakon tri kola skupine 3 elitnog razreda natjecanja ima tri boda, dok su na vrhu Francuska i Portugal sa po sedam bodova. Na začelju je Švedska bez bodova.

Izbornik Dalić o sastavu za utakmicu protiv Francuske


[🔴⚪️ NAGRADNI NATJEČAJ 🔴⚪️] 🇭🇷 🔥 “OSVOJI VATRENE DRESOVE“ 🔥 🇭🇷 Vatreni su ubacili u višu brzinu, a mi smo vas odlučili...

Objavljuje gol.hrUtorak, 13. listopada 2020.
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider