Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Još samo 2000 ulaznica

Vatreni odradili posljednji trening: Kramarić dugo nije zabio - hoće li Livaja krenuti od prve minute?

Uoči utakmice Hrvatska - Slovačka Vatreni su na stadionu Gradski vrt odradili posljednji trening, a s dojmovima iz Osijeka javio se reporter Dnevnika Nove TV Ivan Forjan.

Sve je prošlo u redu na posljednjem treningu, nije bilo nikakvih ozljeda i to je najvažnija vijest za Zlatka Dalića i reprezentaciju. Svoj prvi trening s A reprezentacijom odradio je i Luka Sučić.

Što se tiče nekih promjena, bit će ih, potvrdio je to i izbornik na konferenciji za medije. U posljednju liniju se vraća Domagoj Vida umjesto Duje Ćalete-Cara. Istaknuo je Dalić kako je to zbog toga što Ćaleta-Car nije standardan u svom klubu Marseilleu zbog čega ga nema smisla previše opterećivati. Drugi izostanak je onaj Matea Kovačića koji zbog kartona neće moći nastupiti protiv Slovaka, na njegovu poziciju u veznom redu uskočit će Mario Pašalić.

Pitanje je još i hoće li možda Marko Livaja krenuti od prve minute, hoće li Andrej Kramarić ostati na klupi budući da već dugo nije zabio.

gol expired VIDEO: Hrvatska nije uspjela pobijediti Slovačku, Rusi preuzeli prvo mjesto divider

Slovaci su odigrali jednu dobru utakmicu u Rusiji, imali su više posjeda, više prilika, više udaraca, ali su ipak izgubili. Stigli su u Osijek puni samopouzdanja jer znaju da im je ovo posljednja prilika da nešto naprave, da uhvate neki priključak u toj borbi za Katar. Imaju dosta izostanaka…

Navijači će napuniti stadion unatoč neumornoj kiši

Osim one natjecateljske dimezije, utakmica će imati i svoju humanitarnu, barem što se tiče Vatrenih. Ponovno je aktivna ona zaklada Vatreno srce te će svi dresovi koje će sutra nositi naši reprezentativci bit stavljeni na jednu online aukciju i prodavat će se po početnoj cijeni od 89 eura. Ta aukcija će trajati 89 eura i sav novac ići će u humanitarne svrhe.

Luka Modrić Modrić za Dnevnik Nove TV komentirao je li Hrvatska dobila njegova nasljednika divider

Kiša neumorno i dosadno pada u Osijeku, ali to očito neće spriječiti navijače da stadion napune do kraja. Čuli smo se s ljudima iz Hrvatskog nogometnog saveza, kažu da je ostalo oko dvije tisuće ulaznica u prodaji. U pretprodaji su ulaznice nešto jeftinije što znači da će u ponedjeljak, na dan utakmice, svi koji u posljednji trenutak se odluče ići na dvoboj morati platiti veći iznos za taj dragocjeni papirić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider