Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Bit će i na Poljudu

Vatreni napokon pred navijačima: HNS objavio cijene ulaznica za Švedsku i Francusku

Vatreni do kraja 2020. godine u Hrvatskoj igraju tri utakmice: sa Švedskom i Francuskom na Maksimiru te s Portugalom na Poljudu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza donio je odluku da će se tri preostale domaće utakmice hrvatske nogometne reprezentacije do kraja ove godine (Švedska, Francuska, Portugal) igrati pred navijačima.

Objavu Hrvatskog nogometnog saveza prenosimo u cijelosti:

"Nastavno na odluku Uefe da dopusti povratak gledatelja do 30 posto kapaciteta stadiona u Uefinim natjecanjima, Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza odlučio je iskoristiti tu mogućnost i omogućiti gledateljima dolazak na domaće utakmice Lige nacija protiv Švedske, Francuske i Portugala. Odlukom Uefe, nije dopušten dolazak navijača na gostujuće utakmice.

Hrvatski navijači imat će ponovno priliku gledati i bodriti Vatrene na domaćim utakmicama, nakon skoro godinu dana pauze uzrokovane globalnom pandemijom virusa SARS-CoV-2. Odlučio je tako Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza, nakon što je ovoga četvrtka Izvršni odbor Uefe - uz sudjelovanje predsjednika HNS-a Davora Šukera - omogućio nacionalnim savezima povratak gledatelja do maksimalnog broja od 30 posto raspoloživog kapaciteta stadiona.

Iako je do utakmica sa Švedskom (11. listopada) i Francuskom (14. listopada) na stadionu Maksimir ostalo malo vremena za organizaciju, i usprkos brojnim zahtjevima koje organizator mora ispoštovati prema Uefi, IO HNS-a odlučio je da Savez učini sve kako bi hrvatskim navijačima omogućio povratak na utakmice hrvatske reprezentacije. Nakon ovih utakmica u listopadu, Hrvatska će u Splitu, također s gledateljima, biti domaćin Portugalu u studenom.

Gledatelji će za susrete protiv Švedske i Francuske moći kupiti ulaznice za tribine Zapad i Sjever, dok su tribine Istok i Jug zatvorene za publiku nakon potresa koji je pogodio Zagreb u ožujku.

Cijene ulaznica su sljedeće:

Zapad sredina dolje: 250 kuna
Zapad dolje: 150 kuna
Zapad gore: 100 kuna
Sjever dolje: 60 kuna
Sjever gore: 60 kuna

Ulaznice će se moći kupiti isključivo putem interneta, uz ispisivanje ulaznica kod kuće.

Početkom sljedećeg tjedna HNS će informirati javnost o načinu i vremenu početka prodaje ulaznica. Također, Savez će pravovremeno obavijestiti javnost o svim organizacijskim detaljima utakmice odnosno strogim mjerama koje će svi gledatelji morati poštivati kako bi zaštitili svoje zdravlje, zdravlje drugih gledatelja i općenito - koncept povratka gledatelja na stadione."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider