Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Impresivan učinak

Vatreni i Slavonija - obostrana ljubav: Hrvatska je u Osijeku nestvarno moćna

Zbog velike potražnje za mjestima na subotnjoj utakmici Hrvatska - Wales stadion u Osijeku dobio je malo proširenje.

Stipe Antonijević s Gradskog vrta (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Prvenstveni kapacitet Gradskog vrta za ogled Hrvatska - Wales iznosio je 15.000 sjedećih mjesta i te su se ulaznice, koje su u pretprodaji prodavale po cijeni od 80 do 150 kuna, rasprodale u manje od dva dana.

A onda je nogometni klub Osijek odlučio obnoviti sve one razbijene stolice na stadionu i kao što možete vidjeti, to su i učinili.

Time su podigli kapacitet stadiona za dodatnih 2.500 sjedećih mjesta.

Nije tajna da Slavonija zaista voli Vatrene i uvijek ih sjajno dočeka, ali i Vatreni vole Slavoniju, a posebno Gradski vrt.

Ne samo zbog sjajne atmosfere već i zbog sjajnih rezultata koji ovdje postižu. Hrvatska nogometna reprezentacija je u svojoj povijesti igrala 11 puta u Gradskom vrtu, od čega četiri puta kvalifikacijske i sedam puta prijateljske utakmice, a Vatreni ne znaju za poraz: imaju devet pobjeda i dva remija.

Od tih 11 susreta u Gradskom vrtu samo je s jednom reprezentacijom Hrvatska igrala dva puta i bio je to baš Wales. I u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu i u prijateljskoj utakmici dvije godine ranije Hrvatska je slavila identičnim rezultatom od 2:0.

Možemo poželjeti da Vatreni to ostvare i u subotu i tako Balea, Giggsa i društvo preskoče na ljestvici kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Pogledajte objašnjenje zašto će Hrvatska pobijediti Wales: ''Pa taj je više igrao golf...'' Hrvoje Kečkeš prognozira ishod utakmice s Walesom Hrvoje Kečkeš prognozira ishod utakmice s Walesom Hrvoje Kečkeš prognozira ishod utakmice s Walesom

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider