Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
EURO U OŽUJKU

Mladi Vatreni saznali protivnike na Euru: U skupini s Englezima, a igraju u susjedstvu

Mladi Vatreni smješteni su u skupinu D.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Danas je u Nyonu održan ždrijeb za Europsko nogometno prvenstvo do 21 godine. Hrvatska je smještena u skupini D zajedno s Engleskom, Portugalom i Švicarskom, a u skupini će igrati u Kopru i Ljubljani. Skupine se igraju u ožujku, a završnica u lipnju zbog koronavirusa.

U-21 Euro (ždrijeb skupina)

Na završni turnir U-21 Europskog prvenstva plasiralo se devet pobjednika skupina te pet najboljih drugoplasiranih momčadi, među kojima je i Hrvatska. Na prvenstvu će im se pridružiti domaćini turnira Mađarska i Slovenija.

Hrvatska je izbjegla glavne favorite Španjolsku i Francusku, ali skupina s Englezima i Portugalom dosta je teška.

gol expired Modrić komentarom bocnuo Ramosa: "Gdje si parkirao konja?" divider

Utakmice unutar Skupina A i C bit će odigrane u Mađarskoj, dok će reprezentacije u Skupinama B i D fazu skupina na Euru U-21 provesti u Sloveniji.

Plasirane reprezentacije podijeljene su u četiri jakosne skupine, a mladi Vatreni nalaze se u trećoj jakosnoj skupini, uz Rumunjsku, Češku, i Rusiju.

gol expired Kod Ćamile na fotelji: Ćirin imitator javio se rukometašicama i oduševio divider

Raspored U-21 Europskog prvenstva promijenjen je uslijed pandemije koronavirusa te će završni turnir prvi put biti održan u dva odvojena termina. Utakmice unutar skupina bit će odigrane između 24. i 31. ožujka 2021. godine, dok će utakmice u fazi na ispadanje biti odigrane između 31. svibnja i 6. lipnja. Finale će biti održano 6. lipnja u Ljubljani.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider