Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"dogodi se taj klik"

Mladi Vatreni oduševljeni novim izbornikom: "Svi su ga prihvatili, odmah se vidi pomak"

Mlada reprezentacija Hrvatske otputovala je u San Marino gdje u ponedjeljak igraju utakmicu drugog kola kvalifikacija za Euro. Predvođeni novim izbornikom Bišćanom i puni optimizma najavili su pohod na sva tri boda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predvođeni novim, dobro raspoloženim izbornikom Igorom Bišćanom, mali Vatreni otputovali su u San Marino, na nastavak kvalifikacija za Euro. Mini-pripreme su odrađene, u prijateljskoj utakmici svladana je Mađarska, a Bišćan nije mogao poželjeti bolji početak mandata.

"Ovu utakmicu koju smo odigrali iskoristili smo na najbolji mogući način, ne samo da vidimo igrače, nego da nešto konkretno učinimo po pitanju atmosfere i pozitive, svjesni smo da smo sutra veliki favoriti i da bi sve osim naše pobjede bio veliki neuspjeh", rekao je Bišćan.

Pogotovo nakon uvodnog poraza od Škotske, za kojeg je ceh platio sada već bivši izbornik Nenad Gračan. Novi stručni stožer sa sobom je donio optimizam, što osjete i igrači.

"Gdje god je radio napravio je rezultat"

"Trener Bišćan se pokazao i u Rijeci i Olimpiji i Rudešu, gdje god je radio napravio je rezultat, svi su ga prihvatili, odmah se u igri i treninzima vidio pomak. Rekao je da je osoba koja traži da svatko na terenu gine, on za nas, tako i mi moramo za njega", rekao je Sandro Kulenović.

Prekršaj na Kovačiću (Foto: GOL.hr) Hrvatska remizirala u Walesu, po Euro ipak u posljednjoj utakmici kvalifikacija divider

"Stožer je stvarno opušten i imaju dobru komunikaciju s nama, mislim da smo odmah krenuli na rad, opušteno i po pobjede", rekao je Domagoj Bradarić.

Neizbježno je za Bišćana bilo i pitanje o Rijeci, čije kormilo je napustio nakon pobjede nad Istrom.

"Nisam bio potpuno očistio glavu od Rijeke, tako da sam se i sam pitao kako će to izgledati i kako ću se osjećati, ali prvi trening kad prođe i čovjek se obuče u trenirku, jednostavno se desi taj klik."

"Vjerujemo u plasman na Euro"

San Marino ne bi trebao biti težak zalogaj. U tri odigrane utakmice kvalifikacija upisali su tri poraza, primili 10, a zabili niti jedan pogodak.

gol expired Reportaža iz Cardiffa: Dio velških navijača provocirao Hrvate, pogledajte reakciju divider

"Možemo i vjerujem da ćemo se kvalificirati na Euro za dvije godine, tako da ova generacija to sigurno može kao i ona prijašnja. Vjerujem u nas", smatra Kulenović.

Nakon, vjerujemo, uspješne epizode u San Marinu, za mjesec dana Bišćanu i njegovim momcima slijedi još jedno gostovanje - u Litvi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider