Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
djeco draga...

Reportaža iz Cardiffa: Dio velških navijača provocirao Hrvate, pogledajte reakciju

Domaći su navijači pokušali isprovocirati tučnjavu u centru grada.

Galerija Velški navijači provociraju hrvatske (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Velški navijači provociraju hrvatske (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Velški navijači provociraju hrvatske (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) +10 Velški navijači provociraju hrvatske (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Hrvatski navijači okupirali su neke pubove u centru Cardiffa uoči večerašnje utakmice između Walesa i Hrvatske. Navijača je bilo iz svih krajeva svijeta, čak iz Toronta.

Pjesma je odzvanjala ulicama, trajala je prava zabava, a to se nije svidjelo baš svim domaćim navijačima.

Hrvatski nogometaši i Bjorn Kuipers (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Hrvatska remizirala u Walesu, po Euro ipak u posljednjoj utakmici kvalifikacija divider

Jedna se skupina mlađih navijača pokušala sukobiti s našim navijačima ispred jednog puba, no bilo ih je malo i bili su očito dosta mlađi od okupljenih Hrvata pa se sve svelo na smijanje i odgurivanje dječaka koji su htjeli izazvati incident.

No bilo je tu više onih koji su se prijateljski pozdravili s našim navijačima čemu svjedoče i ove fotografije u našoj galeriji.

Inače, u Osijeku je vladala prijateljska atmosfera između Hrvatska i Velšana, a vjerujemo kako će tako biti i danas. U Cardiffu će biti preko 1500 navijača Vatrenih.

Hrvatski navijači u Cardiffu

Pressica hrvatske nogometne reprezentacije (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Šou u Walesu: Glasnogovornik HNS-a usred pressice smijenio prevoditelja, Perišić umirao od smijeha divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju
Utakmicu po Utakmicu Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider