Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"ostanimo pozitivni"

Butina o golu koji je Kalinić "propustio" obraniti: "Bilo je branjivo, ali nemojmo razapinjati igrače"

Bivši vratar reprezentacije Tomislav Butina slaže se da je prvi gol Mađarske bio branjiv, ali smatra da ne treba prstom upirati u našeg prvog vratara Lovru Kalinića.

Tomislav Butina u Dnevniku Nove TV

Hrvatska je pomalo neočekivano izgubila utakmicu 2. kola skupine E kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo 2020. godine. Vatreni su poveli u Budimpešti, ali su potom Mađari s dva gola preokrenuli rezultat i upisali tri boda.

"Mađarska je jako čvrsta ekipa koja koristi svoje sitne prilike. Tako su igrali i u Slovačkoj gdje su izgubili. Zabili smo sretno gol, a primili smo pogodak iz prekida što je naša bolna točka bila i na Svjetskom prvenstvu", rekao je stručni komentator i bivši reprezentativac Mate Bilić u Dnevniku Nove TV.

gol expired Izbornik Dalić za Novu TV: "Izgubili smo i nećemo sad praviti dramu od toga" divider

Prvi vratar Lovre Kalinić primio je pogodak za 1:1 ispod svoje ruke. Ostaje dojam da je mogao bolje reagirati s čime se slaže i bivši reprezentativac i vratar - Tomislav Butina.

"Gol je bio branjiv, ali ne treba raditi dramu zbog toga. Njegova situacija u klubu nije toliko dobra jer je izgubio mjesto u početnoj postavi. Ima dva i pol mjeseca do iduće utakmice i stožer će procjeniti tko je najbolji izbor za idući susret. Ostao bih u pozitivnom ozračju i ne bih previše dramio nakon ovog poraza, jer ne bih htio da zbog jednog gola razapinjemo vratara ili kompletnu momčad", rekao je Butina u studiju Dnevnika Nove TV.

Kako ste doživjeli poraz od Mađarske?

Ukupno glasova:

Adam Szalai (Foto AFP) Hrvatska doživjela prvi poraz u Mađarskoj, ova skupina ipak neće biti tako lagana divider

Pogledajte sažetak utakmice utakmice Mađarska - Hrvatska Rebić zabija gol Mađarskoj za 1:0

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider