Naizgled obično davanje izjava Vatrenih pretvorilo se u nesvakidašnju situaciju. Pred mikrofone je stao Ante Rebić, a sa strane su ga zadirkivali Ivan Perišić i Milan Badelj.

Novi igrač Milana reagirao je dosta naglo i napustio mjesto davanja izjava. Neki su tu situaciju protumačili kao indikator loše atmosfere u svlačionici, ali izbornik Zlatko Dalić demantirao je takve priče rekavši da se radi samo o zafrkanciji i da je atmosfera odlična.

Zafrkancija Vatrenih proširila se i do Italije. Nekolicina tamošnjih medija, poput Sky Sporta, Sportsmediaseta i Goal.com-a, prenosi situaciju, s obzirom na to da se radi o dobro poznatim igračima u Italiji – Badelj je već veteran Serije A, Ivan Perišić donedavno je bio zvijezda Intera, dok je Rebić postao veliko pojačanje Milana.

Talijani posebno ističu Perišićeve riječi, koji je dobacio "pričaj talijanski". Čini se da im je to posebno simpatično, a malo ih je začudila Rebićeva reakcija, ali prenose i Dalićevo objašnjenje da se radi samo o šali.

Nadamo se da će Vatreni dobro raspoloženje prenijeti i na teren stadiona Anton Malatinsky u Trnavi, gdje ih u petak od 20:45 čeka kvalifikacijska utakmica protiv Slovačke.