Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
je li to stvarno tako?

Švedski medij: ''Utakmica protiv Hrvatske u opasnosti je zbog Vide''

"Utakmica Švedske je u opasnosti, Hrvat je igrao zaražen", pišu Šveđani.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija sinoć je u Istanbulu odigrala 3:3 protiv Turske, a nakon utakmice samo se priča o Domagoju Vidi, koji je dobio pozitivan nalaz na koronavirus i zaražen je igrao prvo poluvrijeme, a vijest o pozitivnom nalazu došla je na poluvremenu.

Ostali hrvatski reprezentativci dobili su negativne testove i ne moraju u izolaciju pa će nastaviti igrati. Hrvatska već u subotu igra u gostima protiv Švedske najvažniju utakmicu godine jer pobjedom ostaje u A skupini Lige nacija.

gol expired Turci u strahu zbog zaraženog Vide: Grlio se s igračima i izbornikom, ali i još jednim veznjakom Vatrenih divider

Aftonbladet, jedan od najčitanijih švedskih medija, prenio je vijest o Domagoju Vidi i u naslov stavio da utakmici Švedske i Hrvatske prijeti otkazivanje.

"Utakmica Švedske je u opasnosti, Hrvat je igrao zaražen", pišu Šveđani.

''Pozitivan test došao je na poluvremenu utakmice. Vida je igrao cijelo prvo poluvrijeme i bio je u bliskom kontaktu sa suigračima i prijateljima iz turske reprezentacije koje dobro poznaje i grlio se s njima. Utakmica Hrvatske i Švedske sada je u opasnosti'', dodaju švedski novinari.

No nema prevelike opasnosti za odgodom utakmice. Svi hrvatski reprezentativci negativni su na posljednjem testu i bez problema mogu ući u Švedsku.

Problem bi nastao jedino ako domaćini od UEFA-e ili sama UEFA zatraže da se Hrvati ponovno testiraju, dva dana prije dvoboja u Ligi nacija, a tek u slučaju većeg broja pozitivnih testova govorilo bi se o eventualnoj odgodi utakmice, no za sada nema opasnosti od tog scenarija.

VIDEO Najbolji trenuci utakmice Hrvatska - Turska


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider