Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Puno toga će se riješiti

Što kažu kladionice? U našoj skupini jedna je oklada "sigurna", a to nije utakmica Hrvatska - Slovenija

Ovog utorka se igra šesto kolo skupine H kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U istom terminu (20:45) kad bude utakmica Hrvatska - Slovenija, koju možete gledati u izravnom prijenosu na Novoj TV i gol.hr-u, igrat će se još dva susreta u skupini H kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Rusija će u Moskvi ugostiti Maltu dok će Slovačka u Bratislavi biti domaćin Cipru.

U iščekivanju ovih dvoboja, prelistali smo ponudu kladionica da vidimo kako bookmakeri razmišljaju odnosno koje su njihove prognoze, bazirano prema koeficijentima.

Daleko najveće šanse za pobjedu daju Rusima, oni su izraženi favoriti protiv Maltežana. Koeficijent na trijumf Rusije kreće se oko 1.15, na neriješeno je oko 7.00 dok se pobjeda Malte plaća tečajem 17.00. U prijevodu: uvjereni su u pobjedu Rusije, makar je jasno da u nogometu ništa nije u potpunosti sigurno.

Hrvatska reprezentacija trebala bi se, prema kladionicama, najviše namučiti da dođe do tri boda. Pobjeda Vatrenih honorirana je koeficijentom 1.75, neriješeno je 3.80, a eventualno slavlje Slovenaca čak 6.00.

Slovačka, koja se sa samo jednom pobjedom u dosadašnjih pet utakmica u ovoj grupi nalazi u prilično nezavidnoj situaciji, čeka Cipar protiv kojeg je u prvom kolu u gostima odigrala remi, bez golova. Koeficijent na pobjedu Slovaka je 1.45, na novo neriješeno 4.20, a na pobjedu Ciprana 7.00.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider