Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Brekalo od prve minute?

Stigli Perišić i Brozović, Vatreni se ekipirali, ali još se ne ide 120 posto

Reporter Vlado Boban javio se u Dnevnik Nove TV s posljednjim informacijama s Maksimira gdje se hrvatska reprezentacija priprema za početak Lige nacija.

Vlado Boban (Foto: GOL.hr)

Ove subote uz izravni prijenos na Novoj TV i GOL.hr-u od 20:00 u Portu će se sastati Portugal i Hrvatska.

Vatrenima su se ove srijede priključila dva neizostavna prvotimca, Ivan Perišić i Marcelo Brozović, a s dojmovima nakon treninga u Dnevnik Nove TV javio se reporter Vlado Boban.

Ivan Perišić i Marcelo Brozović pravi su profesionalci, u onih standardnih 15-20 minuta što se može vidjeti i snimati na treninzima reprezentacije, to je bilo istezanje, a onda se počelo raditi s loptom pa smo morali napustiti trening.

gol expired Važan Dalićev adut pršti optimizmom: "Možemo igrati protiv Portugala i Francuske" divider

Ne ide se još 120 posto, ali bitno je da je momčad na okupu. Brozović je 21. kolovoza igrao finale Europske lige s Interom, Perišić dva dana kasnije finale Lige prvaka s Bayernom, znači tek 10-ak dana odmora za dvojicu prekaljenih Vatrenih. Nadamo se da su se odmorili i da će predvoditi Hrvatsku protiv prvaka Europe Portugala i svjetskog prvaka Francuske.

Osim Dejana Lovrena, na pred novinarima, figurativno rečeno, bio je Josip Brekalo iza kojeg je odlična sezona sa sedam golova i sedam asistencija u 40 utakmica za Wolfsburg.

Vidjet ćemo hoće li Josip Brekalo krenuti od prve minute protiv Portugala. Ako bude tako, najvjerojatnije tamo na desnom krilu, onda će mu protivnici biti onaj sjajni Guerreiro iz Borussije Dortmund ili Rui iz Napolija, dva vrhunska braniča kao i svi u portugalskoj obrani. Poželimo mu sjajne igre kao onda protiv Španjolske u Ligi nacija u onoj pobjedi 3:2 kada je svojim ulaskom promijenio tijek događanja.

gol expired Lovren: Zvao sam Modrića i razočaran je divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider