Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
informacije iz tabora furije

Španjolci stigli u Zagreb, ali nisu osjetili maksimirsku travu: Velika dilema za Enriquea

S posljednjim informacijama iz španjolskog tabora javio se reporeter Nove TV Stipe Antonijević.

Stipe Antonijević (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Španjolska reprezentacija sletjela je u Zagreb kasno poslijepodne i održala press-konferenciju na kojoj su gostovali Luis Enrique i Sergio Ramos.

Španjolci do sutra, kada se igra susret Hrvatske i Španjolske, neće ni osjetiti maksimirsku travu, jer su jutrošnji trening odradili u Madridu, a večeras neće trenirati.

Španjolski mediji najviše se bave pozivanjem Jordija Albe u reprezentaciju, igrača s kojim se Enrique nije rastao u najboljim odnosima u Barceloni, ali bi trebao početi od prve minute. Upitna je i pozicija drugog stopera uz Sergija Ramosa jer imaju dosta problema s ozljedama.

"Ovo je drugačija utakmica u odnosu na onu koja se igrala u Elcheu, praktički je neusporediva. Ovo je ključna utakmica u skupini i za nas i njih, i jedni i drugi žele proći dalje'', rekao je Enrique.

Podsjetimo, Maksimir je potpuno rasprodan i nema sumnje kako će Hrvatska u prvoj utakmici pred svojom publikom nakon SP-a u Rusiji imati sjajnu podršku.

Ulazi se otvaraju dva sata prije utakmice. Organizatori pozivaju sretnike koji imaju ulaznicu da dođu što ranije, a oni koji nemaju utakmicu taj vrijedan komad papira utakmicu mogu pratiti u izravnom prijenosu na GOL.hr-u i Novoj TV.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider