Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Uoči odlučujuće utakmice

Šok u mladoj reprezentaciji: Zaražena sedmorica igrača i dva člana stručnog stožera!

Loše vijesti iz tabora U21 reprezentacije uoči odlučujuće utakmice kvalifikacija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rezultati testiranja pokazali su kako je u hrvatskoj U21 reprezentaciji na koronavirus pozitivno sedam igrača i dva člana stručnog stožera.

Objavio je to Hrvatski nogometni savez ne otkrivajući imena zaraženih uz jednu važnu napomenu:

"Zbog poštivanja epidemioloških pravila te Uefina protokola Return to Play drugim članovima reprezentacije nije određena mjera samoizolacije."

Dakle, ne mora cijela U21 reprezentacija u samoizolaciju i nema straha od možebitnog otkazivanja utakmice s Litvom, koja se ovog utorka s početkom u 17:00 igra na stadionu Aldo Drosina.

"Za utakmicu protiv Litve upućeni su dodatni pozivi Marku Điri, Dionu Dreni Belji, Ivanu Dolčeku, Josipu Mitroviću te Danielu Štefulju", objavio je HNS.

Još možemo na Euro

Podsjećamo, sraz Hrvatska - Litva posljednji je u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo koje će se iduće godine igrati u Mađarskoj i Sloveniji. Izabranici Igora Bišćana uoči završnih 90 minuta nalaze se na trećem mjestu i ostali su bez šansi da osvoje prvo mjesto u skupini, međutim još uvijek su u igri za izravni plasman na Euro.

Naime, na Euro će se plasirati svih devet pobjednika skupina te pet najboljih drugoplasiranih reprezentacija, a Hrvatska je još uvijek u igri za drugo mjesto. Kako bi se to dogodilo, morat će pobijediti Litvu i nadati se da Škotska u posljednjem kolu neće u gostima pobijediti Grčku.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider