Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
I jedan član Dalićevog stožera

Šok iz Stockholma: Zaražen i Marcelo Brozović, propušta utakmicu sa Šveđanima!

Hrvatski nogometni savez objavio je ažurirano stanje u redovima Vatrenih glede koronavirusa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon Domagoja Vide, pozitivan na koronavirus je još jedan hrvatski reprezentativac: Marcelo Brozović. Veznjak Intera propustit će utakmicu Švedska - Hrvatska koju ove subote možete gledati u izravnom prijenosu na Novoj TV i gol.hr-u.

Objavio je to na svojoj službenoj stranici Hrvatski nogometni savez čiju objavu prenosimo u cijelosti:

"Liječnička služba hrvatske nogometne reprezentacije zaprimila je tijekom večeri rezultate današnjeg, dodatnog testiranja na virus SARS-CoV-2.

Nakon pozitivnog nalaza na novi koronavirus reprezentativca Domagoja Vide u srijedu u Istanbulu, danas je u Stockholmu hrvatska reprezentacija obavila dodatno testiranje uoči utakmice sa Švedskom ove subote.

Rezultati testiranja pokazali su dva pozitivna nalaza, reprezentativcu Marcelu Brozoviću te jednom članu šireg stožera reprezentacije, kod kojeg je izgledno da se radi o pozitivnom nalazu uslijed stare infekcije (produljena pozitivnost). Obojica su odmah izolirani od drugih članova reprezentacije.

O pozitivnom testu obaviješten je Brozovićev Inter, kao i švedski epidemiolozi. Zbog poštivanja Uefinog Return to Play protokola, odnosno epidemioloških mjera za prevenciju širenja koronavirusa, nitko od ostalih članova reprezentacije ne treba u samoizolaciju", poručili su iz HNS-a.

Tako će Zlatko Dalić biti prisiljen mijenjati neke stvari u odnosu na ono što je imao zamišljeno za dvoboj sa Šveđanima jer u svakoj njegovoj postavci Brozović je bio neizostavan.

Večer uoči utakmice Švedska - Hrvatska

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider