Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Puni respekta, ali...

Slovaci najavljuju pobjedu protiv Hrvatske: ''Možda će zvučati čudno, ali to je naš cilj''

Albert Rusnak bio je jedan od startera u utakmici u Trnavi i dobro se sjeća hrvatske rapsodije. Ali, sada najavljuje pobjedu u Rijeci.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"To je naš cilj, osvojiti tri boda u Hrvatskoj, iako to može zvučati čudno nakon što smo od Hrvatske izgubili 0:4, a sada želimo pobijediti, ali oni su remizirali u Azerbajdžanu, a mi smo tamo pobijedili. Isti je slučaj i s Mađarskom, tako da mislim da smo dovoljno snažni da pobijedimo u Hrvatskoj", kazao je Albert Rusnak.

Albert Rusnak je 25-godišnjak koji je kao veliki talent iz Košica ostvario transfer u Manchester City. No za Građane nikada nije debitirao, već je vrijeme provodio na posudbama u Oldhamu, Birminghamu i nizozemskom Camuburu. Nakon toga je u zimu 2015. preselio u Groningen, da bi prije dva ljeta napustio Europu i otišao u MLS, u Real Salt Lake.

gol expired Hrvatska ide na EURO 2020! Vatreni u sjajnom preokretu pobijedili Slovake! divider

A ovakvu utakmicu Hamšik i društvo očekuju na Rujevici.

"Mislim da će i u ovoj utakmici Hrvatska imati veći posjed nad loptom, ali mi moramo biti spremni reagirati kada ona bude u našim nogama. Moramo svesti greške na minimum i vjerujem da ćemo ih znati iznenaditi golom", poručio je Rusnak.

Slovaci će u ovoj utakmici moći računati na iskusnog braniča Petera Pekarika, koji je zbog ozljede propustio prvu utakmicu.

"Osjećamo sam se jako loše jer smo izgubili s velikom razlikom i sve što mogu reći je kako je to bio "crni dan" za cijelu momčad", izjavio je Pekarik.

gol expired Livaković upozorava sve: "Slovačka je po kvaliteti druga u skupini, odmah iza nas" divider

Pekarik je 33-godišnji desni bek bundesligaša Herthe, a za reprezentaciju je skupio 88 nastupa.

Kao čovjek iz posljednje obrambene linije, dobro zna koliko će Hrvatskoj nedostajati Lovren i Vida.

"Razgovarali smo o tome u svlačionici, ali moje je mišljenje da kada se pobliže pogleda hrvatska momčad, vidi se da na svakoj poziciji imaju ne dva, nego tri kvalitetna igrača. To je jedan od razloga zašto nisu slučajno viceprvaci svijeta", rekao je slovački branič.

Slovaci su tako puni respekta za Hrvatsku, no kvaliteta je zasigurno na strani Vatrenih i o njihovoj igri najviše će ovisiti konačan rezultat dvoboja na Rujevici.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider